четвер, 16 лютого 2017 16:06

Учасниця "Голосу країни" завітає на "Лігу сміху"
15

Фото: Прес-служба

17 лютого, о 20:20 на телеканалі "1+1" стартує третій сезон Чемпіонату з гумору - "Ліга сміху". Перший гала-концерт, в ході якого 7 членів журі укомплектували свої команди, відбувся минулої суботи в Одеському Театрі музичної комедії.

У ньому взяли участь 25 команд. Виступи 13 з них глядачі "1+1" побачать найближчої п'ятниці. Деякі колективи вже добре знайомі глядачам проекту. Зокрема, свої сили в третьому сезоні знову спробували команди "Де Рішельє" з Одеси та "Відпочиваємо разом" з Хмельницького. Крім того, на проект знову прийшли гумористи з "V.I.P. Тернопіль", які минулого сезону "Ліги сміху" посіли друге місце, поступившись першістю команді "Прозорий гонщик". Цього разу на гала-концерті в Одесі тернополяни виступали поза конкурсом та не претендували на місце у грі. Минулого року так само вчинив колектив "Заїнька", який опинився за крок від перемоги. Як зазначив у відео-жарті капітан їх колективу Руслан Ханумак, "Передаємо естафету "#не_йти_в_cезон_Challenge" команді "V.I.P. Тернопіль".

Зокрема, в третьому сезоні "Ліги сміху" дебютує вінницька команда The Beatles. У гумористичній команді також чотири співаючих учасника. При цьому, у їх складі три хлопця та одна дівчина – Еліна Мбані, яка, до речі, свого часу брала участь в проекті "Голос країни-5".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало менше відвертої попси: "Голос країни-7" покаже зірок, які вирішили розпочати кар'єру наново

Третій сезон "Ліги сміху" без перебільшення можна назвати міжнародним. Цього року спробувати свої сили в Одесу приїхало 173 команди з України, Білорусі, Молдови, Грузії, Ізраїлю та Росії. Так, вже в п'ятницю можна буде побачити виступ колективу "Шлюб Ромашка" з Ізраїлю. За словами тандему, таку назву вони обрали невипадково – учасники дійсно є подружньою парою.

Цього сезону найактуальнішими для гумору виявилися теми мінімальної зарплати, перейменування населених пунктів в рамках декомунізації, новий президент США Дональд Трамп. Наскільки вдало їх обіграли в своїх виступах команди, глядачі можуть оцінити 17 та 24 лютого.

В тренерські крісла третього сезону знову сіли актриса студії "Квартал 95" Олена Кравець, ведучий "Голосу країни-7" Юрій Горбунов, переможець минулого сезону та ведучий шоу "Розсміши коміка" Ігор Ласточкін, шоумен і тренер "Голосу країни-7" Потап, переможець першого сезону Сергій Сивохо, продюсер і шоумен Антон Лірник та суперблондинка Оля Полякова. Згідно з правилами гри, кожен з них має право стати наставником лише двох колективів. Незмінний ведучий проекту – Володимир Зеленський.

Зараз ви читаєте новину «Учасниця "Голосу країни" завітає на "Лігу сміху"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути