вівторок, 31 січня 2017 16:04

У рейтингу "Найефектніші дружини впливових чоловіків" лідирує Оксана Марченко
8

Лідером рейтингу "Найефектніші дружини впливових чоловіків", складеного за підсумками опитування читачів інтернет-видання Новини України - From-UA, стала Оксана Марченко - відома телеведуча, дружина українського політика і громадського діяча Віктора Медведчука.

 

На другому місці опинилися актриса Сальма Хайек (чоловік - власник аукціонного дому Christie's Франсуа-Анрі Піно) та "Міс Україна-2001", модель Олександра Ніколаєнко (чоловік - американський магнат Філ Раффін).

 
 

На третій позиції - Прісцилла Чан, дружина засновника Facebook Марка Цукерберга.

 

Виходячи з результатів опитування, можна констатувати, що українці не зрадили своїм уподобанням. У 2016 році Оксана Марченко входила в топ-5 найефектніших дружин політиків, а також займала лідируючі позиції в інших рейтингах. Тому її перемогу по праву можна назвати справедливою і заслуженою.

 

Оксана Марченко - талановита журналістка, автор унікального документального циклу "Імена", який розповідає про видатних людей, чиї імена вписані в історію України. У 2000-х ці фільми з величезним інтересом дивилася вся Україна, сьогодні вони транслюються на весь світ. У 2004 році проект "Імена" отримав премію "Золоте перо" як найкраща пізнавальна телевізійна програма.

 

Оксану Марченко заслужено вважають найяскравішою і найбільш стильною ведучою. Вона чотири рази (!) Перемагала в номінації "Улюблена телеведуча розважальної програми" народної премії "Телезірка". За роботу над проектом "Україна має талант-2" була удостоєна премії "Телетріумф" як найкраща телеведуча і визнана "Найкрасивішою жінкою України-2011" за результатами голосування серед читачів журналу Viva!

 

Причому Оксана Марченко успішно поєднує роботу і сім'ю, залишаючись турботливою мамою і люблячою дружиною. Очевидно, саме тому вона і зуміла набрати найбільшу кількість голосів читачів інтернет-видання Новини України - From-UA і ​​стати лідером рейтингу "Найбільш ефектні дружини впливових чоловіків".

 
Зараз ви читаєте новину «У рейтингу "Найефектніші дружини впливових чоловіків" лідирує Оксана Марченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути