понеділок, 12 грудня 2011 11:32

У новому кліпі Пономарьова знялась Катя Осадча
14

Фото: Фото: Наталія ЧУБЕНКО

9 грудня у столичному клубі "Skybar" співак Олександр Пономарьов презентував кліп на пісню "Я знайду тебе, кохана". У відео знялася телеведуча Катерина Осадча.

Презентацію кліпу почали з годинним запізненням — чекали на телеведучу Катерину Осадчу. Вона прийшла у червоній сукні на одне плече. Олександр поцілував її у щоку.

"Ця пісня для мене дуже важлива. Вона перша, яку мені вдалося написати за цей рік. Через проблеми в особистому житті мені не писалося. Влітку поїхав відпочивати на море. Йшов на пляжі і в голові з'явився приспів і мелодія. Добре, що мав під рукою ай-под. Встиг записати", - розповів Олександр Пономарьов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пономарьов приїхав у ресторан бронетранспортером

"Музи в мене не було. Ця пісня — моя мрія. Мрію знайти свою справжню половинку, яка розумітиме мене і любитиме моїх дітей", - додав співак.

За сюжетом кліпу головні герої мешкають поряд, але ніяк не можуть зустрітися. Олександр Пономарьов уявляє свою кохану і малює її портрет. Одного разу він гуляє зі своїм псом і таки зустрічається з Катериною.

Кліп знімав київський режисер Олександр Філатович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олександр Пономарьов бив дружину

"Ідея кліпу належить Олександру. Він розповів про своє бачення відеороботи, мені все сподобалось. Кліп знімали в квартирі Олександра та на вулиці. З роботою упоралися за 20 годин. Катя і Саша працювали злагоджено і професійно. Іноді актриси довго переодягаються і затягують роботи. Тут цього не було", - розповів Філатович.

Останнім часом Олександру Пономарьову приписували роман з Катериною Осадчею. Він ці чутки спростував. "З Катериною нас пов'язує лише дружба. Ми товаришуємо давно. Коли шукав героїню для кліпу, то нікого крім Каті в цій ролі не бачив. Запропонував і вона погодилась", - розповів він.

Зараз ви читаєте новину «У новому кліпі Пономарьова знялась Катя Осадча». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути