пʼятниця, 21 листопада 2014 16:16

У Білорусі переможницю "Місіс Світу-2014" назвали самозванкою

Автор: ctv.by
 

У Білорусі відмовляються від Марини Алексейчик, яка стала "Місіс Світу - 2014". Білорусь не вибирала її і не висувала на конкурс. Більш того, нову королеву краси можна назвати росіянкою: вона народилася в Красноярську і працювала в Москві до переїзду в США.

Цього року в національному конкурсі "Місіс Білорусь" перемогла зовсім інша жінка - Юлія Перегудова.

В республіці національні конкурси краси традиційно проводить державний телеканал ОНТ ("Загальнонаціональне телебачення"). Також він готує переможниць національних конкурсів до конкурсів міжнародного масштабу. Проте цього року в Меріленд Юлія Перегудова не поїхала - її просто не запросили.

З приводу переможниці, яка виступила нібито від Білорусі, прес-секретар телеканалу ОНТ Юлія Дубовська сказала журналістам: "Ми цю дівчину не знаємо. Ми навіть не знали, що такий конкурс буде проходити. До нас зазвичай звертаються організатори подібних конкурсів з проханням надати учасника. Ці ж організатори до нас взагалі не зверталися ". За словами Дубовського, організатори білоруських національних конкурсів вперше чують про Марину Алексейчик.

Керівник дирекції спецпроектів ОНТ Анжеліна Микульська також підтвердила білоруській службі "Радіо" Свобода ", що Марина Алексейчик не брала участь в конкурсі"Місіс Білорусь - 2014".

Нагадаємо, фінал міжнародного конкурсу відбувся в американському Меріленді. Всього ж він тривав вісім днів, в ньому взяли участь представниці 35 країн.

Програма конкурсу складалася з декількох номерів. Спочатку учасниці виконували ритмічний танець в жакетах. Далі йшов показ купальників та вечірніх суконь. У фіналі жінки мали постати в національному костюмі або в художньому вбранні, котре говорить про їх національну приналежність.

 Алексейчик народилася в Сибіру, в Красноярську, потім переїхала до Томська. Напередодні жінку привітали з перемогою сибірські ЗМІ. Там же знайшли її фотографії з попередніх конкурсів краси. У 2004 році, отримуючи вищу освіту, Алексейчик стала "Міс Томськ". У 2005 році в конкурсі "Міс Всесвіт - Росія" (у ньому переможницю вибирає не журі, а користувачі інтернету і телеглядачі) їй не вистачило для перемоги всього чотирьох есемесок: внаслідок вона зайняла друге місце.

Закінчивши в 2005 році два вищих навчальних заклади в Томську, Марина поїхала в Москву. Працювала ведучою на телеканалі "Довіра", World Fashion Channel, а в 2007 році була ведучою новин телеканалу "Зірка" (колеги по каналу в сюжеті про перемогу Алексейчик на конкурсі краси сказали, що вона до роботи у них ніколи не з'являлася в кадрі). Знімалася в кліпах у "Лигалайз" і Жанни Фріске, а також в телесеріалах - "Солдати", "Рублівка Life", "Клуб".

У 2010 році Алексейчик вийшла заміж, через рік народила сина Данила. Повідомлялося, що вона захоплюється співом і пише картини в стилі абстракціонізму.

Крім того, Марина Алексейчик-Градська відкрила власне агентство з організації заходів.

Є версія, згідно з якою Алексейчик могла отримати білоруське громадянство після заміжжя - вийшовши заміж за білоруса. За іншою версією, батьки Марини - дійсно етнічні білоруси. Переїхавши жити в Нью-Йорк, вона забрала їх.

Сама Алексейчик зареєстрована в фейсбуці під своїм прізвищем за чоловіком - Градська. Вона каже, що на конкурс її покликали організатори з Білорусі.

Зараз ви читаєте новину «У Білорусі переможницю "Місіс Світу-2014" назвали самозванкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути