пʼятниця, 25 листопада 2011 17:21

Том Круз вчить свою 5-річну доньку кататися на ковзанах
10

Том Круз разом з дружиною Кеті Холмс зводив свою дочку на каток.

Більшість дітей у п'ять років бояться стати на слизький лід. Але Сурі Круз на ковзанці почувалася як риба у воді, катаючись під пильним наглядом батька, пише The Daily Mail.

Знамените сімейство провело день по-сімейному в Піттсбурзі, штат Пенсільванія, де 49-річний актор знімається у своєму новому фільмі. Спочатку вони пройшлися по магазинах, а кінець дня провели на ковзанці.

І хоч Сурі виглядала дуже впевнено в ковзанах, дівчинка однак не випускала руку батька.

На ній була сіро-рожева сукня і такого ж кольору кардиган. Сам Том Круз виглядав дуже по-домашньому у своєму зеленому светрі і синіх джинсах. Однак з часом він змерз і вдягнув чорний пуховик. А ось Сурі за звичаєм не захотіла одягати пальто на лід, хоч і було холодно.

Якось Кеті Холмс в одному з інтерв'ю зізналася, що їй дуже соромно, коли вона бачить фото дочки взимку без верхнього одягу.

"Коли ми збираємося на прогулянку, між нами починається боротьба, бо на вулиці холодно, а вона не хоче одягати пальто. Моя філософія така: "Добре, але, коли тобі стане холодно, ти все одно попросиш у мене пальто". Її фотографії (на яких вона в холодну погоду без пальто) змушують мене відчувати збентеження", - поділилася знаменитість.

Всього кілька днів тому Том Круз і 32-річна Кеті Холмс відсвяткували свою шосту річницю весілля. Вони одружилися в 2006 році в Італії.

Зараз ви читаєте новину «Том Круз вчить свою 5-річну доньку кататися на ковзанах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути