субота, 04 липня 2015 09:45

Том Хенкс відмовив Маші Єфросиніній

Автор: karpatskijobjektiv.com
 

Телеведуча Маша Єфросиніна наважилась сфотографуватись з Томом Хенксом, але той відмовив, про це вона розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Ми були з Тимуром у Флоренції на невеликий вікенд святковий. Дуже багато гуляли і зрозуміли, що місто перекрито, йдуть зйомки фільму і тут ми заходимо у кафе, замовляємо коктейль і чуємо як поряд сидить і лускає горішки Том Хенкс, реальний Том Хенкс, без віку, у фантастичній формі, він такий, коли в тебе відвисає щелепа і ти думаєш, "так Машо зберися, ти маєш взяти себе в руки". Я почала потягувати коктейль для сміливості і ніколи у своєму житті не просила фотографуватися чи взяти автограф - жодного разу, дуже соромлюсь і завжди боюся, що мене відшиють, це мій найбільший страх з публічними людьми. Але я час від часу оголошую зі сцени Софію Ротару, чому я маю просити автограф у когось але ж це Том Хенкс, він їсть горішки, і тут до нього підходять якісь дами італійки у боа і просять з ним сфотографуватися, він чудово фотографується, робить з ними селфі, цілує їх, дає горішки. Тут Марія відважилась і пішла до нього, але він сказав,вибачте народ, пізніше, тому Том Хенкс нас відшив", - говорить Маша Єфросиніна.

Телеведуча часто подорожує на концерти закордон, одним з таких шоу у Мілані був виступ Maroon 5.

"Це не мій сексотип, але я була вражена, як великий стадіон в Мілані, вся ця концертна арена на 95 відсотків складалася з дівчат різного віку, від 13-14 років розмальованої Maroon 5 до бабусь, які сиділи і співали їхні пісні", - говорить Маша Єфросиніна.

Зараз ви читаєте новину «Том Хенкс відмовив Маші Єфросиніній». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути