понеділок, 24 грудня 2012 12:03

Тіло Олександра Пороховщикова ексгумують

Тіло Олександра Пороховщикова ексгумують
З'явилися нові претенденти на спадок актора Фото: ИТАР-ТАСС

Тіло Олександра Пороховщикова ексгумують. На його багатомільйонний спадок претендує ще одна грузинська сім'я, яка має намір довести свою кровну спорідненість з актором.

Сім'я Барабадзе поки вважається основними спадкоємцями Олександра Пороховщикова. Згідно зі свідоцтвом про народження, батьком актора був Шалва Барабадзе. 16 грудня саме Барабадзе повинні були вступити в права володіння всім майном актора - трикімнатної квартирою на проспекті Миру, двокімнатної - на Комсомольському проспекті, дач в Підмосков'ї, автомобілем і банківськими рахунками.

Але за день до цього адвокат повідомила, що з'явилися ще одні претенденти на спадок. Сім'я Шанідзе вимагає генетичної експертизи, а значить, і ексгумації тіла Олександра Пороховщикова.

Сім'я Шанідзе теж живе в Тбілісі, неподалік від Барабадзе. Три сестри не раз заявляли, що саме їхній рідний дядько Шота Шанідзе - біологічний батько Пороховщикова. В якості доказу Шанідзе показують фотографію, на якій нібито рукою Галини Пороховщикової написано зізнання, що сина Олександра вона народила від Шоти Шанідзе.

Спадок Олександра Пороховщикова оцінюється в 50 мільйонів рублів. Туди входять дача на Рубльовці, дві квартири в Москві і дві машини. За неофіційною інформацією, у актора, можливо, залишилися рахунки за кордоном - спадок заможних родичів по материнській лінії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спадкоємець Пороховщикова не радий успадкованим мільйонам

Нагадаємо, Олександр Пороховщиков помер у лікарні 15 квітня поточного року. Від 73-річного актора до самого кінця приховували трагічну новину про самогубство дружини Ірини. За словами джерела в медичних колах, смерть актора наступила в результаті раптової зупинки серця. Ситуація ускладнилася тим, що в Олександра Шалвовича була дуже серйозна серцева патологія.

Зараз ви читаєте новину «Тіло Олександра Пороховщикова ексгумують». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути