субота, 28 березня 2015 16:10

Телеведучий Олексій Суханов навідується до Росії лише, щоб сплатити кредит

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Телеведучий Олексій Суханов відмовився від роботи на російському телебаченні і живе тепер в Україні, як йому вдалося зберегти стосунки з близькими він розповів у передачі "Світське життя".

"Рідні на те і рідні, щоб прийняти і підтримати мене, саме це дозволило зберегти наші стосунки після того, як я прийняв рішення поїхати з Росії і залишитися без своєї Батьківщини, але це не значить, що я її перестав любити", - говорить Олексій Суханов.

Звільнитись з російського телебачення було необхідно, говорить телеведучий

"Відкладати рішення цього питання не було вже можливо, в жодному своєму ефірі випуски новин я не сказав "націоналісти", "хунта", я ніколи не вважав приєднання Криму приєднанням - для мне це анексія рівно як те, що всі причасні до цього злочину, що зараз відбувається на Сході України", - говорить телеведучий.

В Росію Олексій Суханов їздить лише у фінансових питаннях.

"Я їжджу тому що у мне досі два кредити і раз на місяць я літаю туди гасити кредити у двох банках: кладу гроші і в аеропорт - лечу у Київ або навідати свою квартиру у Юрмалі, - говорить телеведучий і додає, що все одно любить свою землю, - я дуже поважаю українців, Україну, традиції країни, але знаєте, те що відбувається на своїй Батьківщин це не причина відмовитися від цієї землі, це не костюм треба відмовитися від якого, лише через те що не досить розумні люди його зіпсували".

Зараз ви читаєте новину «Телеведучий Олексій Суханов навідується до Росії лише, щоб сплатити кредит». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути