пʼятниця, 02 вересня 2016 16:39

Така музика не для тісних приміщень - O.Torvald представили новий альбом
22

Фото: Прес-служба

У Києві відбулась презентація нового альбому гурту O.Torvald "#Нашілюдивсюди". У Barbara Bar друзі колективу в теплій обстановці оцінили нове творіння музикантів.

Читайте також: Я завжди мріяв зіграти негативного персонажа - соліст O.Torvald дебютує у кіно

Протягом вечора гостей розважав діджей-сет, який розбавляли композиції з нової платівки гурту. Серед запрошених на вечірці були музиканти гурту "Океан Ельзи", Денис Дудко та Мілош Єлич, який, до речі, раніше співпрацював з O.Torvald у записі їхньої пісні "До 6:00" з альбому гурту "Ти є". Також підтримали музикантів Христина Соловій, Дмитро Шуров з дружиною і сином та інші.

"Я думаю, що молодим українцям новий альбом сподобається, - говорить Дмитро Шуров Gazeta.ua, - O.Torvald пішов ще на більше "омолодження" аудиторії. Мені здається тут більше ейфорії, ніж у попередніх альбомах. Ейфорична атмосфера, думаю Live - це взагалі буде неймовірно. Сам альбом не дуже відрізняється від того, що було до цього, звук став більш різноманітним і цікавішим. Женя не змінюється, для мене це той самий O.Torvald, але більш продвинутий. Вважаю, що O.Torvald давно має вийти з клубів на більш серйозні зали, майданчики, чим вони і займаються. Однозначно така музика у тісних приміщеннях звучати не зможе вже, нікуди буде вирватися. Так, як було і з нашою музикою. Напочатку було класно грати у камерних залах, тепер ми не можемо взагалі, тому це нормальний ріст".

Женя Галич розповів, що альбом писався майже рік і активна фаза склала 3 місяці. Протягом роботи над платівкою команда не слухала інших мізикантів, щоб випадково не зплагіатити.

"Цей диск став більш музикальним. У нас були гітари важкі і таке інше. а нам стало це нецікаво. Нам цікаво розвиватися. Тому, якщо б ми знову записали схожий на попередні альбом, то ми б обманювали наших фанатів, сказавши таким чином, що нам це подобається, заради того, щоб знову привернути їхню увагу. Тому ми не стали нікого обманювати і зробили лише, що дійсно йде від нас самих. Все виходить само по собі, все що відбувається з гуртом: фестивалі, дороги, переїзди, побачені артисти на інших фестивалях, змінюємося і ми самі, це, як з будь-якою людиною - чим більше у неї досвіду, тим вона стає глибшою, ерудованішою, цікавішою і з гуртом теж саме", - говорить лідер O.Torvald Женя Галич.

Альбом "#Нашілюдивсюди" складається з 11 треків, які колектив виклав у день релізу у соціальній мережі. У роботі можна почути різноманіття музичних стилів, від танцювального електро до експресивного хіп-хопу, душевної лірики.

Нагадаємо, масштабний тур на підтримку нового альбому O.Torvald розпочнеться 29 вересня у Кривому Розі і завершиться 6 листопада у Миколаєві. Гурт виступить у 22 містах України.

Зараз ви читаєте новину «Така музика не для тісних приміщень - O.Torvald представили новий альбом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути