середа, 30 травня 2012 18:06

Світлана Вольнова заступилася за випускницю у спідньому

Епатажна телеведуча Світлана Вольнова, яка сама часто з'являється у відвертих сукнях, вважає, що знаменита випускниця в спідньому Настя Фоменко не винна. Про це Світлана розповіла в коментарі Gazeta.ua.

"Розумієте, тут не дівчина винна, а наша система. В країні нема інституту благородних дівиць, нема культури і дітям власне і нема з чого вчитися. Тому Настя — продукт того, що є в країні. Включаєш телевізор, а там що? Голі попи. Читаєш газету: "феменки" роздягнулися біля Софіївської церкви. З чого молодь буде брати приклад? І вони також будуть ходити напівголі, бо так зараз модно", - впевнена телеведуча.

Ще Вольнова не розуміє, як ніхто не дав зауваження Насті ще на випускному вечорі.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Випускниця y спідньому мріє стати моделлю

"З того, що я знаю, до неї із зауваженнями не підійшли ані директор школи, ані вчителі, ані однокласники. Всі стояли і мовчки дивились", - зауважує Світлана.

Поміж тим Вольнова погоджується, що Настя таки перегнула палку.

"Дівчина хотіла епатувати публіку, але вибрала для того не підходящий момент. В такому вигляді некоректно з'являтися на випускний вечір. Але дехто може їй і позаздрити. Деякі і гроші платять за свою популярність, але їх ніхто не знає. А Настя прийшла в прозорій сукні на випускний і на наступний день в неї 520 тис. переглядів в "гуглі". І дівчинка, до речі, не дурненька. Я це знаю, бо разом брали участь в одному шоу", - підкреслила Вольнова.

Зараз ви читаєте новину «Світлана Вольнова заступилася за випускницю у спідньому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути