четвер, 17 травня 2012 13:10

Випускниця y спідньому мріє стати моделлю
14

Фото: Фото: vk.ru/ blog.golubovsky.com

17-річна Анастасія Фоменко із міста Павлоград, що на Дніпропетровщині, на випускний вечір одягнула чорну білизну, а поверх неї чорну сукню із мережива. Цей образ дівчина доповнила чорними панчохами та червоними туфлями на танкетці. Зараз вона стала зіркою Інтернету. На сайті "Вконтакте" її фотографію прокоментували майже 500 користувачів. Інші знімки розлетілися усіма соціальними мережами.

"Мені все одно, що зараз про мене говорять. Зато я зірка Інтернету і блогосфери. Єдине, що мене дивує, що якби такі фотки виставила баба з Москви чи Амстердаму, то всі тихо собі сиділи б. А так для нас це ще екзотика. Думаю, наступного року таких як я буде більше. І таким чином я хочу прийти до слави. Мені ніхто не зможе стати на дорозі, бо ніхто не зможе такого витерпіти як я. А я хочу стати моделлю", - переконана дівчина.

Однокласники Насті кажуть, що очікували від неї подібного, але не думали, що Настя прийде у спідньому.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Берлінська прем'єра "Люди в чорному" пройшла під знаком голих сідниць

"Ми знали, що вона щось таке одягне, що всі будуть в шоці. Але не думали, що настільки. Я коли підійшла до школи — Настя вже стояла. Спочатку я думала, що це в неї сукня така, а потім придивляюся, а вона в трусах і ліфчику, та ще й в чулках. Повірте, що і всі однокласники і вчителі стояли в шоці. Ніхто пару хвилин навіть не міг розмовляти", - зауважує однокласниця Фоменко Ольга Скляр.

Раніше Настя на вулицю в такому вигляді не виходила.

"До минулого літа вона була нормальною, спілкувалася з нами. А потім її як підмінили. Вона стала замкнута в собі, могла накричати на когось або нахамити, навіть вчителю. Кажуть, що стала такою, бо розійшлася з хлопцем. Тоді ж почала дивно одягатися. Могла одягнути стару хустку бабушкину, чи якесь плаття з комори витягнути. Так щоб в простенькій футболці чи джинсах, то вона не ходила", - стверджує Ольга.

Мама дівчини Олена працює вчителькою української мови та літератури в тій же школі, яку закінчила донька. Батько працює пожежником. На своїх сторінках в соціальних мережах батьки на головну сторінку виставили фотографії з Настіного випускного із підписами "старша донька закінчила школу". Під ними близько 400 коментарів, де люди обзивають Настю та запитують у батьків, навіщо дозволили вийти в такому вигляді на вулицю. Однак батьки відповіді не дають.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В офісі запровадили "голу п'ятницю"

"Зараз батьки Насті поводять себе так, ніби нічого й не сталося. Вони взагалі не коментують нічого. Уявляю як їм важко, бо в нашому містечку це тема №1", - зауважує однокласниця Насті.

Мама дівчини каже, що директорка школи не робила їй зауважень. Однак учні чули інше.

"Я чула, як директорка школи вичитувала маму, що вона не мала права випускати доньку в такому вигляді із дому. Її мама тільки знизувала плечима. Кажуть, Настя хотіла одягнути якусь сукню із величезним розрізом, але мама їй не дозволила. Тому в знак протесту одяглася отак", - каже Ольга.

Настя хотіла стати журналістом, а потім сказала, що їде навчатися в Чехію. Має дві менші сестри-близнючки.

Після того, як Настіни знімки потрапили в Інтернет, з'явилося багато "фотожаб". Так зображують, як не тільки одна Настя прийшла у спідньому, а й увесь клас. На іншій дівчину одягнули в одяг монашки із підписом "Она раскаялась и стала на путь исправления". А на третій в образ Насті одягнули Віктора Януковича. На знімку він стоїть із російським прем'єр-міністром Дмитром Медведєвим. Підпис до фото "А шо делать, Дима, тренд такой".

Зараз ви читаєте новину «Випускниця y спідньому мріє стати моделлю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

533

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути