четвер, 26 березня 2015 12:51

Світлана Лобода збирає гроші на освіту дочки
10

Фото: прес-служба LOBODA

Співачка Світлана Лобода вперше дала сімейне інтерв'ю, в якому розповіла про любов і турботу до молодшої сестри, життя за містом, гувернантки для дочки і свої секретні плани у щоденнику.

У відвертій бесіді журналу "Теленеделя" Лобода зізналася, що через напружений робочий графік артистці ледь вдається виділити час на відпочинок. Тому повноцінною відпусткою сімейство співачки насолоджується не частіше, ніж раз на рік: усе інше займають концерти, репетиції та зйомки. Але як би щільно не був розписаний день, ранок Світлана завжди звільняє для дочки Єви.

"У Києві мої дні розписані з ранку до ночі. Я веду щоденник, і якщо щось не встигаю сьогодні, переписую завдання на завтра. У підсумку справи накопичуються, і на сон залишається якихось 5 годин. Весь інший час - робота. А ще хочеться почитати дочки книжки, пограти з нею в пісочниці. Занадто багато всього треба встигнути", - говорить співачка. - Оскільки ми живемо в заміському будинку, нам завжди є чим зайнятися. Днями, наприклад, зробили з Євочкою годівницю для пташок, - посміхається Світлана.

Лобода не приховує, що заміське життя їй із дочкою до душі.

"Я дико втомлююся від щоденної суєти, від звуків машин. Навіть сплю в берушах, щоб хоч вночі ніщо не відволікало. Дуже люблю прокидатися, коли співають птахи, - розповідає Лобода. - Євочці за містом теж добре: є де погуляти і покататися на велосипеді. Та й собаці роздолля. Вони бігають один за одним, Єва полює на Хасю. Так смішно спостерігати, як цей маленький чоловічок намагається приборкати гордого скандинавського воїна", - каже артистка.

Незважаючи на всю свою безмежну любов до доньки, Світлана Лобода з маленьких років привчає Єву до порядку й дисципліни, виховуючи в ній почуття відповідальності:

"Єва - Овен за гороскопом, норовлива дівчинка і завжди прагне домагатися свого. Але бабусю і няню я прошу не дозволяти доньці сидіти у них на шиї. Так як виховувати дитину потрібно, поки лежить поперек лавки, а не вздовж", - ділиться порадами виховання співачка.

За рекомендацією друзів Лобода найняла для Єви гувернантку, яка посилено займається з дівчинкою англійською мовою і музикою. Зіркова мама переконана, якщо дитина не ходить в садок, важливо, щоб її не тільки годували, вчасно вкладали спати і любили, але й займалися її розвитком. Тому з дворічного віку крім англійської дівчинка займається малюванням і ліпленням.

"До нас приходить викладач - прекрасна дівчина Юля, завдяки якій Єва практично кожен день своїми ручками робить нам подарунки: малюнки, аплікації. Причому виглядають вони дуже гідно як для малятка, якій ще немає і 4 років", - пишається своєю дочкою співачка.

Також Світлана зізналася, що з народженням доньки навчилася бути більш економною, хоча і впевнена, що людина, народжена марнотратом, не здатна стати скнарою: "Я хочу дати дочці гарну освіту, яскраву насичене життя, а це коштує недешево. Ось на це гроші і доводиться збирати", - поділилася своїми планами артистка.

Зараз ви читаєте новину «Світлана Лобода збирає гроші на освіту дочки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути