вівторок, 10 березня 2015 13:29

Світлана Лобода представила драматичне відео на нову пісню

 

Співачка Світлана Лобода представила глибоку драматичну картину на пісню "Не потрібна".

Нове відео співачки - молитва про жінок з розбитими серцями, які змушені долати біль і зради, борючись за своє крихке щастя.

"У нашій новій відеороботі ми відображаємо ту реальність, в якій існує величезна кількість жінок - світ зрад, розставань і падіння моралі. Найпотаємніше знецінюється. Відносини стають тягарем, вірність єдиній людині вимагає величезної відповідальності, і тому люди воліють всіляко уникати зобов'язань. А наш кліп - це заклик думати один про одного кожну хвилину і не забувати, що ми у відповіді не тільки за тих, кого полюбили, а й тих, кого привели в цей світ ", - коментує співачка.

Зйомки нового кліпу артистки проходили на скелястих узбережжях Португалії, включаючи "золоті" піски Атлантики і міські квартали Лісабону, і виконані в кращих традиціях LOBODA, що підкорюють своєю масштабністю, глибиною сюжету, драматизмом і бездоганною акторською грою співачки. За визнанням Світлани, екранізація пісні "Не потрібна" є однією з найскладніших відеоробіт в її кар'єрі. Сюжет багато в чому продиктований особистими переживаннями артистки і пов'язаний з розставанням з коханою людиною.

"У моїй творчості сюжет кліпу завжди продиктований самою піснею. У випадку з композицією "Не потрібна" все було дуже непросто. Ми довго не могли придумати повноцінний сценарій, хоча ідей було предостатньо: вони всі будувалися навколо складною драматичною лінії, яка присутня у пісні, і головній ідеї - вірі в порятунок відносин. Через три місяці, коли ми обійшли всіх режисерів, у мого продюсера Нателли Крапивіної народилася історія, від якої по шкірі пробігли мурашки. Емоційний сюжет чіпає тільки в тому випадку, якщо в ньому є драматургія, яку можна провести через все відео. Мені здається, у нас це вийшло", - заявляє артистка.

Головна інтрига відеороботи - ілюзія реальності, навіяна нав'язливими думками головної героїні у спробах зберегти сім'ю і захистити дітей від понівечених доль, зумовлених трагічним минулим їхніх батьків.

"Не потрібна" - це завершений короткометражний фільм-дзеркало, у відображенні якого кожен слухач зможе знайти частинку себе, самостійно обравши фінал картини.

Нагадаємо, що незадовго до зйомок команда співачки вирушила в Лісабон, щоб провести спеціальний кастинг на головну чоловічу роль, яка у результаті дісталася португальському акторові Romeo Sousa, який зіграв коханого артистки і батька її двох дітей.

Зараз ви читаєте новину «Світлана Лобода представила драматичне відео на нову пісню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути