пʼятниця, 19 вересня 2014 16:00

Шварценеггер отримає розлучення на Різдво

Автор: Reuters
 

Шлюборозлучний процес колишнього губернатора Каліфорнії і "термінатора" Арнольда Шварценеггера і його дружини Марії Шрайвер скоро вирішиться. Після більш ніж трьох років після подачі заяви, сторони прийшли до компромісу.

"Це був довгий шлях, це тривало протягом тривалого часу, але розлучення майже завершено. Юристи просто згладжують остаточні деталі, - цитує своє джерело Daily Mail, - Якщо все піде за планом, то розлучення завершиться до Різдва. Марія і Арнольд тепер налаштовані дружелюбно і досягли, нарешті, угоди. Коли у вас великий статок, то при розлученні ви повинні врахувати інтереси дітей і домовитися про багато речей. Зараз Марія і Арнольд вже залагодили свої розбіжності, вони розмовляють один з одним - зрештою, у них четверо дітей ".

Розлучення знаменитостей зайняло так багато часу, тому що Арнольд і Марія не могли договорити у фінансових питаннях. Відзначимо, що за час шлюбу подружжя нажили 400 мільйонів доларів, і відповідно до законів повинні були поділити цю суму на рівні половини. Однак, Арнольда такий розклад справ не влаштовував, адже більшу частину грошей заробив саме він завдяки своїй акторській діяльності. Вважається, що з нажитого добра власний капітал Шварценеггера становить 300 мільйонів, а решту 100 мільйонів - володіння Марії, адже вона представниця впливового клану Кеннеді.

Щоб вирішити питання, пара найняла кращих юристів, і вважається, що в підсумку Марії дістанеться від 150 до 200 мільйонів доларів.

Нагадаємо, Арнольд і Марія прожили в шлюбі 25 років, однак після того як в 2011 році з'ясувалося, що Шварценеггер не вірний дружині протягои їх сімейного життя, Шрайвер вирішила подати на розлучення.

За даними західної преси, зараз обидва з подружжя знайшли собі нових коханих: Арнольд зустрічається з фізіотерапевтом Хізер Мілліган, а Марія - з політологом Метью Даудом.

Зараз ви читаєте новину «Шварценеггер отримає розлучення на Різдво». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути