субота, 22 жовтня 2016 19:16

Супермодель Елла Кандиба проміняла світовий подіум на родину

Супермодель Елла Кандиба проміняла світовий подіум на родину
bestin.ua

Супермодель Елла Кандиба приділяє більше часу родині, ніж подіуму, про це розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Зовсім інші відчуття для мене, ходити по подіуму набагато цікавіше, тому що це моя робота, життя. Коли я ходжу по подіуму, то відчуваю себе зіркою, це як в іншому світі, а коли приходиш дивитися показ, це як приходити на концерт чи виставу", - говорить Елла Кандиба.

Красуня була музою дизайнера Карла Лагерфельда, але проміняла подіум на родину

Читайте також: Супермодель Алла Костромічова розповіла, як готується до показів спіднього

"Це більше моє рішення, я своє відходила, зробила близько 8 сезонів покази про, які мріяла і не мріяла, тому я обрала родину. Сумувала, але не жалкувала", - сказала Кандиба.

Другая українська супермодель Ганна Закусило нещодавно вийшла заміж. Розповіла, чому обрала для цієї події міні-сукню від Vera Wang.

"Сукню вибрати мені допомогла подруга, вона сказала: "Аня, оскільки ти працюєш у модельному бізнесі, тому тобі треба щось незвичне, не класична сукня". Одже у мене сукня коротка, є лише шлейф, що характерезує мене інакше", - говорить Ганна Закусило.

Чоловіком українки став американський бізнесмен Джон. Пара вирішила одружитися в Україні. На весіллі пари були присутні 140 гостей з Коста-Ріки, Великої Британії, США. Всі витрати взяв на себе чоловік.

"Джон сказав, що тут прекрасний вид, щоб відсвяткувати цей день", - сказала модель.

"Ми продумали, щоб всі гості відчували себе прекрасно і ні про що не хвилювались, так, щоб забезепечити всім гостям гарне дозвілля", - додає модель.

Зараз ви читаєте новину «Супермодель Елла Кандиба проміняла світовий подіум на родину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути