субота, 25 травня 2013 13:04

Сукня Мераї Кері луснула на ній у прямому ефірі

У п'ятницю вранці 43-річна поп-діва Мерайя Кері прийшла на ефір шоу Good Morning America в якості запрошеної зірки. Але ефір обернувся для неї чималим конфузом - прямо перед телекамерами на співачці луснула сукня Versace.

Продюсери шоу влаштували просто посеред нью-йоркського Центрального парку концерт у прямому ефірі, під час якого запрошені зірки поєднують виступи з інтерв'ю ведучої. Під час такої бесіди Мерайя раптом перервала відповідь на чергове запитання і сказала: "О, чорт, моє плаття тільки що луснуло на спині. Я люблю тебе, Донателла (Донателла Версаче - прим.ред.), але плаття луснуло, дорога". Потім співачка розвернулася до глядачів задом, щоб показати їм, як розійшлася блискавка на розшитому паєтками ніжно-рожевому вбранні. Публіка була в захваті від такої відвертості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки в однакових сукнях (ФОТО)

До зірки одразу ж підбігли члени команди, яка організовувала трансляцію, щоб зашити сукню. А ведуча в цей час помітила, що вони працюють у прямому ефірі, а тому не застраховані від таких форс-мажорів. На що Мерайя відповіла: "Це, мабуть, центральний момент шоу".

Але пошкодження виявилося занадто складним, щоб з ним можна було впоратися за лічені секунди. Кері навіть почала переживати, що не встигне виконати всі пісні, які приготувала для глядачів. Але шоу вчасно перервали на рекламу, костюм співачки привели до ладу і вона продовжила свій виступ.

Зараз ви читаєте новину «Сукня Мераї Кері луснула на ній у прямому ефірі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути