середа, 30 травня 2012 03:53

Склеп і надгробний пам'ятник Елвіса Преслі виставлять на аукціон

Склеп і надгробний пам'ятник Елвіса Преслі виставлять на аукціон
Фото: monstersandcritics.com

Склеп, що стоїть порожній з тих пір, як тіло короля рок-н-ролу було переміщено до місця його остаточного поховання на території маєтку Грейсленд в місті Мемфіс, штат Теннесі, буде виставлений на аукціон зі стартовою ціною в 100 000 доларів.

Місце тимчасового упокоєння Преслі буде продано з молотка під час дводенного аукціону Music Icons, який пройде 23 і 24 червня.

Могила, де спочатку був похований знаменитий музикант, розташована на цвинтарі Форест Хілл, яке, як і колишня садиба музиканта, знаходиться в Мемфісі. Разом зі склепом будь-який бажаючий може придбати каплицю, де відбувалися служби по померлому виконавцю і надгробний пам'ятник з поминальним написом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зуб Джона Леннона продали з аукціону

Відповідаючи на обурення тих, кому подібний "лот" здається блюзнірським і нездоровим, організатор торгів Даррен Жюльєн заявив в інтерв'ю New York Times, що для всіх справжніх шанувальників творчості Елвіса Преслі, це придбання може стати справжнім подарунком. При цьому чоловік погодився, що далеко не кожен може сказати: "О, я хочу бути похований в тій же могилі, що й король рок-н-ролу!".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Щелепу Елвіса Преслі продадуть з аукціону

Тіло Елвіса Преслі, котрий помер 16 серпня 1977 року в віці 42 років, протягом двох місяців покоїлося на кладовищі Форест Хілл поруч з могилою його матері Гледіс. З тих пір склеп стоїть порожній. Лише невелика меморіальна дошка свідчить про те, що в цьому місці був похований один з найзнаменитіших поп-виконавців XX століття.

Зараз ви читаєте новину «Склеп і надгробний пам'ятник Елвіса Преслі виставлять на аукціон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути