четвер, 24 травня 2012 11:48

Олігарх заплатив три мільйони за танець з Ксенією Собчак

Олігарх заплатив три мільйони за танець з Ксенією Собчак
Телеведуча взяла участь у благодійній акції Фото: ИТАР-ТАСС

Скандально відома телеведуча Ксенія Собчак взяла участь у благодійній акції. Олігарх заплатив за танець з "блондинкою в політиці" три мільйони рублів.

Днями благодійний фонд під патронажем Чулпан Хаматової і Діни Корзун "Подаруй життя" провів акцію, що зібрала бізнес-еліту на допомогу серйозно хворим дітям. Організація провела тенісний турнір. Результатом заходу стали більше 11 мільйонів рублів, зібрані учасниками і гостями за участь в турнірі, а також в рамках благодійного аукціону.

Ведучими на цьому заході були актор Ігор Верник та Ксенія Собчак. До речі, Собчак вперше після скандального події на урочистій церемонії вручення кінопремії "Ніка" зустрілася з Чулпан Хаматовою. Однак на цей раз Ксенія не намагалася ставити "незручних запитань", щоправда, уникнути надмірної активності світської левиці організаторам все ж не вдалося.

Вона вирішила не обмежуватися лише роллю ведучої, а взяла участь в аукціоні - виставила на торги саму себе. Вірніше, танець з собою. У результаті Ксенія Собчак "пішла з молотка" за три мільйони рублів, які віддав за кілька па з популярною телеведучою відомий колекціонер, підприємець і меценат Михайло Абрамов.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Ксенія Собчак сфотографувала себе в ліжку з чоловіком

На завершення вечора виступила з подячною промовою Чулпан Хаматова. Вона сказала: "Для нас було дуже важливо, що нам, тоді ще нікому невідомого, зовсім молодому фонду повірили і запропонували допомогу. І не менш важливо те, що ви залишаєтеся з нами всі ці роки. Сьогодні ми можемо допомогти всім важкохворим дітям, які звертаються до нас, але це було б неможливо без підтримки таких людей, як ви".

Зараз ви читаєте новину «Олігарх заплатив три мільйони за танець з Ксенією Собчак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути