понеділок, 20 лютого 2012 12:00

Ксенія Собчак виклала в мережу фото себе в трусах

Відома телеведуча Ксенія Собчак вирішила порадувати численних шанувальників. Світська діва несподівано виклала в свій мікроблог фото не зовсім одягненої самої себе.

Звичайно, до своєї заклятої подруги балерини Анастасії Волочкової Собчак ще дуже і дуже далеко, однак остання вирішила скоротити відстань. Так, Ксенія виклала в Twitter свій знімок, на якому вона представлена явно не зовсім одягненою: 30-річна журналістка зобразила себе у футболці і трусиках.

Можна тільки припускати, що змусило досить розсудливу Ксенію Собчак, яка зазвичай не піддається масовому впливу, несподівано роздягнутися, як це вже зробили все та ж Волочкова, а слідом за нею світська левиця Лєна Леніна, актриса Олена Кондулайнен, популярна виконавиця Аніта Цой і навіть Надія Бабкіна.

Серед численних шанувальників знімок Ксенії Собчак справив фурор. Цікаво, що сама телеведуча так підписала фотографію: "Їду на свободу і справедливість. Може, взяти електрошокер? Ніколи не знаєш, кого вони покличуть :)".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ксенія Собчак принизила Анну Сєдокову

"Свобода і справедливість" - назва передачі, яка йде на Першому каналі. Відрізняється безумовним почуттям гумору, Ксенія Собчак в черговий раз вирішила пожартувати не тільки над собою, а й над іншими представниками шоу-бізнесу, які вважають за краще отримувати популярність своїми неоднозначними вчинками.

Зараз ви читаєте новину «Ксенія Собчак виклала в мережу фото себе в трусах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути