четвер, 21 лютого 2013 09:59

Син Януковича-молодшого у три роки захоплюється автомобілями

Син Януковича-молодшого у три роки захоплюється автомобілями
Батька це дуже радує Фото: obozrevatel.com

Трирічний син Віктора Януковича-молодшого Ілля уже виказує цікавість до автомобілів, повідомляє ТСН.

"Я дуже радий, що якимось дивним чином, по іншому не можу сказати, йому передалася любов до автомобілів. І від телевізора його не відірвати, якщо це те змагання, в якому їде його батько, то звичайно він це із захватом дивиться. Мене це не може не радувати", - розповів перший віце-президент Федерації автомобілістів України (ФАУ) в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Високопосадовий гонщик каже, що саме завдяки пристрасті до автоспорту, у нього відкрилися й інші таланти.

"Так вийшло, що дуже довгий час мріяв поїхати на Байкал. І в 2008 році у мене нарешті ця мрія здійснилася. Я і група однодумців, моїх товаришів, поїхали на Байкал. Проїхали, думаю, тисяч 15 кілометрів. Ось це був як раз мій найбільший досвід на рахунок фотографування. Там є що фотографувати. Байкал сам по собі дуже цікаве місце. Та й на шляху були світанки-заходи. Це, скажімо, ті класичні фотографії, які люблять всі фотографи", - підкреслив Янукович-молодший.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Невістка Януковича перетворилась на блондинку

Між іншим з дружиною чоловіка теж познайомили автомобілі. Зустрілися Віктор та Ольга п'ять років тому в одному з донецьких автосалонів. І відтоді не розстаються. Донедавна президентська невістка була жагучою брюнеткою, однак торік кардинально змінила імідж. Януковича-молодшого такі зміни не бентежать.

"Я ставлюся абсолютно спокійно. Жінки в багато чому звикли експериментувати, зі своєю зовнішністю в тому числі", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «Син Януковича-молодшого у три роки захоплюється автомобілями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути