Ексклюзиви
понеділок, 24 грудня 2012 18:02

Сімейство Бекхемів витратить на різдвяний відпочинок близько $400 тисяч

Сімейство Бекхемів витратить на різдвяний відпочинок близько $400 тисяч
Девід подарує дружині піжаму Фото: xronika.az

Зоряне сімейство Бекхем відправляється святкувати Різдво на Мальдіви, і відпочинок їхній обіцяє бути розкішним.

Глава сімейства Девід Бекхем порадує свою дружину і спадкоємців відпочинком в п'ятизірковому готелі One&Only Reethi Rah. Як пишуть таблоїди, футболіст забронював найдорожчий сьют (вартістю 15 тисяч доларів за ніч) і три сьюта трохи скромніше (близько 6 тисяч кожен). Бекхеми проведуть на Мальдівах 11 днів, і за цей час всі мають намір чудово провести час, граючи в теніс і займаючись дайвінгом. Хіба тільки Вікторія віддає перевагу розслаблюючим процедурам в місцевому SPA.

До речі, в цьому році Девід піднесе досить скромний подарунок дружині. Зазвичай спортсмен задаровує кохану діамантами і дизайнерськими сумками. Але зараз він вирішив виявити оригінальність: Вікторія знайде під ялинкою піжаму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Журналісти запідозрили Вікторію Бекхем в п'ятій вагітності

Зрозуміло, це буде не модель з бюджетної лінії домашнього одягу H&M. Футболіст старався - він замовив шовковий виріб вартістю 800 доларів з колекції британського дизайнера Olivia von Halle. Олівія представляє покупцям дійсно розкішні та гламурні моделі, які створює, надихаючись зразками нічного одягу 20-х років від самої Коко Шанель.

Тим часом старший син зоряної пари від подарунків відмовився. 13-річний Бруклін попросив батьків перерахувати суму для його подарунків до фонду підтримки бездомних.

Зараз ви читаєте новину «Сімейство Бекхемів витратить на різдвяний відпочинок близько $400 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути