пʼятниця, 27 лютого 2015 18:52

Шерон Стоун оштрафували на 352 тисячі доларів

Автор: Reuters
 

Американське піар-агентство MCSquared звернулося до суду з вимогою зобов'язати актрису Шерон Стоун повернути гроші, виплачені їй за участь у кампанії проти нафтовидобувної корпорації Chevron в Еквадорі, пише Bloomberg.

Актриса повинна була з'явитися в квітні 2014 на заходах агентства, але не приїхала, пославшись на проблеми зі здоров'ям.

MCSquared вимагає від Стоун і її агентів виплатити 352 000 доларів. З них 275 тисяч - її гонорар, а ще 77 тисяч 420 доларів і дев'ять центів - витрати, понесені компанією на організацію поїздки: авіаквитки першого класу, готель класу люкс для актриси і трьох супроводжуючих, послуги перукарів, візажистів і персональних гідів.

Позов MCSquared був поданий 24 лютого. Агентство стверджує, що вони неодноразово платили знаменитостям за поїздки в Еквадор і публічну критику Chevron. Крім Стоун, за інформацією компанії, в акціях брали участь Міа Ферроу і Денні Гловер. У вересні 2014 року Ферроу написала в Twitter, що їй заплатили за виступ в Еквадорі, підкресливши, що вона б "не поїхала, якби не вірила в цю справу". Пізніше твіт був видалений.

Нафтовидобувна корпорація тим часом скористалася гучним скандалом, щоб похитнути впевненість громадськості у своїй винності у забрудненні еквадорської природи.

"Те, що піарники, найняті Республікою Еквадор, щоб очорнити Chevron, судяться з Шерон Стоун через її відмови брати участь у їх кампанії, зайвий раз доводить, що це шахрайство", - прокоментував ситуацію представник Chevron Морган Крінкло, додавши, що всі разом - проплачені знаменитості, підкуплені співробітники суду, справа про неіснуюче забруднення - це грамотно спланована на державному рівні афера, спрямована на вимагання компенсації у Chevron.

Зараз ви читаєте новину «Шерон Стоун оштрафували на 352 тисячі доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути