четвер, 02 лютого 2017 12:38

Сергій Притула розповів, чому не має бажання очолити Міністерство оборони

 

Шоумен Сергій Притула не бачить себе в ролі Міністра оборони. Про це він повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі. Такой була його відповідь на коментарі до свого посту, де він просив людей допомогти бійцям АТО.

Одна з підписниць запропонувала артисту стати Міністром оборони, тоді, на її думку, війна в Україні закінчиться швидко.

"Надія, не слід такого писати...Ви і мене ставите в незручне становище, і роботу офіцерів з МО нівелюєте. А там дуже багато гідних людей. Вибачте за зауваження, просто це дуже оманливий тезу: "чувака в міністри - він припинить війну". Таке буває тільки в казках", - написав Приула.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Притула очманів від цін на їжу в поїздах Інтерсіті

 

Шоу-мен відповів іншому підписнику, що політика не раз зіграла злий жарт з артистами.

"Бачите, друже, людська природа дуже мінлива. Не так давно, після виходу в ефір "Слуги Народа", всі кричали "Зеленського в Президенти", бо телегерой говорив те, що люди хотіли чути. Потім Володя трохи зайвого ляпнув у Юрмалі і всі ті ж, хто кричав "в президенти" забулись про концерти "Кварталу" в зоні АТО, про те, скільки вони допомогли хлопцям на передку, а почали кричати "Юда-запроданець"! Багато-хто кричитить: "Вакарчука в Президенти" і точно так само будуть кричати "Зрааааада", коли дізнаються про кумира трохи більше, аніж є у вільному доступі. Це нормально".

"Я спробую бути максимально корисним суспільству там, де є: на екрані, на сцені, на ниві допомоги тим, завдяки кому я можу спокійно працювати на екрані і на сцені.", - пише Притула.

35-річний ведучий Сергій Притула віддав свій гонорар за мультфільм "Секрети домашніх тварин" на благодійність.
Зараз ви читаєте новину «Сергій Притула розповів, чому не має бажання очолити Міністерство оборони». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути