вівторок, 11 березня 2014 10:10

Сергій Лазарєв розповів, чому захищає права геїв

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Співак Сергій Лазарєв відомий своєю активною позицією щодо відстоювання прав секс-меншин. Днями у інтерв'ю Катерині Осадчій у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1 співак розповів, чому відкрито підтримує геїв.

"Останнім часом про це частіше стали говорити в новинах, коли чуєш безглузді ідеї щодо: давайте повернемо статтю кримінальну за це, ти ж розумієш, що це абсурд у сучасному світі. У мене є думка і я її не приховую і з великим задоволенням це висловлюю, адже вважаю, що люди мають висловлюватись", - розповів Сергій Лазарєв.

Робити відповідні висновки, за словами співака, йому допомагає власний життєвий досвід.

"Адекватні люди прекрасно розуміють ситуацію зі всіма цими законами, що приймають це для того, щоб прикрити справжні проблеми. У нас всі думають, що геїв кількість не така велика і всі вони мають бути схожі на Борю Моїсеєва. Вони такі ж люди, у них свої права, здатність кохати і я не розумію чому влада та люди моєї країни не розуміють, - говорить співак і додає, - я висловлюю свою думку, думку людини дорослої, тридцятилітньої з досвідом, людини, яка бачила світ у якої є багато друзів геїв і яка у шоу-бізнесі, де є геї, які чудові люди і друзі, і я захищю друзів, людей, які хочуть бути щасливими, а якісь упирі хочуть цьому завадити".

Зараз ви читаєте новину «Сергій Лазарєв розповів, чому захищає права геїв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути