вівторок, 21 червня 2016 11:58

Руперт Еверетт розкритикував Кейтлін Дженнер за зміну статі

Актор Рупер Еверетт назвав операцію Кейтлін Дженнер зі зміни статі "жахливою помилкою". На думку 57-річного актора, Дженнер поняття не має про те, як бути транссексуалом.

Автор: kinopoisk.ru
 

Еверетт, який не приховує своєї нетрадиційної сексуальної орієнтації, вважає важливим попередити молодих людей, які в майбутньому хочуть зробити подібну операцію, про те, що важливо усвідомлювати амбівалентність своєї статі, не вдаючись до хірургічного втручання.

В одному зі своїх недавніх інтерв'ю актор розповів, що в період з 6 до 14 років він хотів бути дівчинкою і навіть одягався в жіночий одяг.

"Я дійсно хотів бути дівчинкою. Слава Богу, тоді був інший час, тому що я б напевно став пити гормони, щоб стає схожим на жінку. Після 15 років це пройшло. Мені вже не хотілося знову ставати жінкою", - розповів Еверетт кореспонденту The Sunday Times Magazine.

 

Крім того, актор досить різко висловився з приводу операції Дженнер:

"Я не вважаю її жінкою, вона - трансвестит".

Нагадаємо, що Кейтлін Дженнер в одному з ранніх інтерв'ю розповіла, що ще в 80-х роках пройшла гормональну терапію, після чого у неї почали рости груди, і їй це дуже подобалося. Пізніше вона кинула гормони тому, що злякалася реакції близьких.

"Це мило, коли хтось намагається самовиразитися, але приймати гормони в юному віці - це дуже серйозне рішення. Я думаю, що багато людей в юності відчувають в собі ознаки і жінки, і чоловіки. Вони ще занадто молоді, щоб зрозуміти, якої вони статі або що вони відчувають до оточуючих", - говорить Руперт Еверетт.

Зараз ви читаєте новину «Руперт Еверетт розкритикував Кейтлін Дженнер за зміну статі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути