вівторок, 09 грудня 2014 16:50

Ровесниця Мадонни з Британії відтворила її провокативну фотосесію
12

Британська журналістка Ліз Джонс відтворила нещодавню провокативну фотосесію Мадонни у виданні Interview.

"Нам обом 56 і у нас є спільні риси, - пише журналістка, - ми важко працюємо. Залежні від тренувань: Мадонна від йоги, я - від пілатесу.

За чутками Мадонна робила пластику, щоб протистояти "натренованому обличчю", я - часу, який розчаровує.

Коли я вперше побачила фотосесію Мадонни у Interview, я була приголомшена.

Вона виглядала краще, ніж на знімках Live Aid у 1985. Не кожна 20-річна так зможе виглядати! Вона довела, що жінка після клімаксу може продовжувати залишатися тремтливою, сильною, сексуальною. Якщо Мадонна може, то і ми теж!"

Далі журналістка розповідає, що вона робила зі своєю зовнішністю, щоб хоча б трохи стати схожою на королеву поп-музики.

"Макіяж зайняв 3 години і навіть після цього фото будуть довго оброблювати. У Мадонни сиві корені волосся, а це значить, що спочатку їх пофарбували у чорний, а потім висвітлили все волосся. Для фото я звернулась до ботоксу та філерів, що коштувало мені 800 фунтів стерлінгів. Це все говорить про те, що щоб виглядати, як зірка треба бути багатим та ще акробатом, - говорить журналістка, - жінки мого покоління майже не носили панчохи, не говорячи про пояс для них чи огидний предмет, який можна прийняти за бюстгальтер. Я одягнула корсет неправильно, і навіть коли я все зробила так як треба мені важко було його застібнути та зафіксувати, адже я сказала "до побачення" своїй талії у 90-х. Гумові труси пахли немов шапочка для плавання і їх було боляче вдягати".

Не дивлячись на те що журналістка намагалася реалістично відтворити фотосесію Мадонни, показати оголені груди вона не наважилась.

Зараз ви читаєте новину «Ровесниця Мадонни з Британії відтворила її провокативну фотосесію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути