вівторок, 20 березня 2012 14:24

Різ Візерспун вагітна третьою дитиною

Популярна голлівудська актриса і зірка фільмів "Блондинка в законі" Різ Візерспун чекає на поповнення в сімействі. Спритні папараці помітили артистку з округлим животиком.

Сама Різ Візерспун не коментує цю інформацію. Однак все ясно з фотографій, що вдалося роздобути журналістам з відпочинку голлівудської знаменитості, який вона провела в Бразилії. На знімках у зазвичай стрункої актриси виразно видно округлий живіт, повідомляє журнал HELLO!.

Також світські хронікери відзначили, що останнім часом Різ Візерспун воліє не світитися на численних світських заходах. А якщо й виходить на публіку, то вибирає одяг вільного крою. Такий вибір непритаманний актрисі, яка зазвичай обирала вбрання в облипку. Між тим вагітність - природне продовження сімейного життя Візерспун і Джима Тота, за якого вона вийшла заміж навесні минулого року.

Якщо актриса дійсно чекає на дитину, то вона для неї виявиться вже третьою. Нагадаємо, у 36-річної Різ є двоє дітей від її першого чоловіка актора Райана Філіпа: 12-річна дочка Ава і дев'ятирічний син Дікон.

До речі, стало відомо, що інша голлівудська актриса і зірка фільмів "Вбити Білла" Ума Турман чекає на дівчинку. Нагадаємо, новина, що Ума Турман втретє вагітна, з'явилася в кінці лютого. Несподівану, але приємну звістку повідомив офіційний представник актриси одному з американських видань. Сама майбутня матуся ніяк не прокоментувала цю інформацію. А між тим артистці вже 41 рік.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Різ Візерспун вийшла заміж на власному ранчо

Точно невідомо, на якому зараз терміні перебуває вагітна голлівудська знаменитість. Проте якийсь близький друг Уми Турман повідомив, що дитина має народитися в кінці літа. Тим часом у голлівудської актриси вже є двоє дітей. Турман виховує 13-річну Майю Рей і десятирічного Левона Роана від шлюбу з актором Ітаном Хоуком. Батьком третьої дитини актриси є її нинішній коханий швейцарський бізнесмен Арпад Басон.

Зараз ви читаєте новину «Різ Візерспун вагітна третьою дитиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути