четвер, 09 серпня 2012 12:05

Рідні переживають за Сильвестра Сталлоне

Рідні переживають за Сильвестра Сталлоне
Після смерті сина актор може себе неадекватно повести Фото: weekend.od.ua

Популярний голлівудський актор Сильвестр Сталлоне змушує всерйоз понервувати свою сім'ю. Актор сильно переживає раптову смерть старшого сина, і рідні підозрюють, що Сталлоне може неадекватно себе повести.

Нагадаємо, тіло 36-річного кінорежисера і актора Сейджа Сталлоне було знайдено 13 липня в його квартирі в Студіо-Сіті, недалеко від Голлівуду. На тілі молодого чоловіка не виявлено ознак насильницької смерті або травм. Не було і передсмертної записки. Причини смерті досі не встановлені. В якості версій розглядаються передозування, серцевий напад, а також вбивство під час пограбування. "У квартирі знайдені пляшки з ліками, але неясно, які в них були препарати і чи могли вони мати відношення до смерті Сейджа Сталлоне", - сказав помічник головного коронера округу Лос-Анджелес Ед Вінтер. Розтин тіла Сейджа Сталлоне зробили 15 липня, однак його результати розголошувати відмовилися.

Незабаром відбувся похорон старшого сина Сильвестра Сталлоне. На таємній церемонії були присутні тільки найближчі, в тому числі сам Сталлоне, дружина актора Дженніфер Флавін і його брат Френк. Зірка фільмів "Роккі" був буквально убитий горем. "Ця болісна втрата буде супроводжувати нас все життя. Сейдж був першим сином і здавався нам центром Всесвіту, тому дуже прошу поважати його пам'ять", - заявив Сталлоне в одному з інтерв'ю.

На знімках, зроблених папараці прямо з кладовища, випливало, що Сталлоне мужньо тримався і поводився вкрай стримано. Однак насправді все по-іншому. Американські ЗМІ пишуть про те, що популярний актор замкнувся в собі, мало розмовляє з рідними і намагається багато часу проводити на самоті. Родичі всерйоз занепокоїлися психічним здоров'ям Сталлоне, і його дружина Дженніфер пішла на радикальні заходи. Вона вирішила, що пора змінити обстановку, прихопила чоловіка і дітей і відправилася з ними в Італію.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Сильвестр Сталлоне через місяць після смерті сина відправився на відпочинок

Сильвестр, Дженніфер та їхні дочки, 15-річна Софія Роуз, 14-річна Сістіно Роуз і десятирічна Скарлет Роуз зупинилися на італійському курорті Портофіно. Дружина і дочки, як могли, відволікали сумного батька від похмурих думок. На щастя, Сталлоне не намагався уникати надмірної уваги своїх коханих жінок. Як повідомляє місцева преса, він, навпаки, охоче проводив з ними час, виїжджав на морські прогулянки. Але часто сумував, занурювався в себе. У ці хвилини Дженніфер просто була поруч.

Зараз ви читаєте новину «Рідні переживають за Сильвестра Сталлоне». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути