пʼятниця, 30 січня 2015 16:25

Ріанна оголила груди і одягнула чоловічі штани у новій фотосесії
3

Фото: соціальні мережі

Американська поп-діва Ріанна прикрасила обкладинку музичного журналу ID. Зірка постала у модному образі часів 90-их: широкі чоловічі джинси та повністю оголене тіло з безліччю тату.

"ID-імідж. Ще один наш влучний постріл. Просто рве кришу. Фотограф - Паоло Роверс", - підписала знімок співачка у Twitter.

Варто зазначити, що незвичайна фотосесія викликала чималий резонанс серед прихильників знаменитості. Одні гостро засуджують "мішок" на ніжному тілі Рі, пропонуючи як альтернативу облягаючий одяг. Інші - називають такий образ жіночним і природним.

"Та зрозумійте ж ви, що в цих широких, вами ненависних, джинсах фотографи хотіли приховати витончену і жіночну нашу Рі! Ви тільки подивіться на її чуттєві вигини! Ці джинси, ніби брудна шолуха всього цього світського життя, яка відходить, відповзає від Ріанни, коли та хоче показати перед камерою себе, справжню", - написала Vkontakte одна із фанаток.

Модний критик Аластер Кім також висловив свої захоплення.

"Вона дійсно є однією з найбільш творчих, талановитих та надихаючих жінок, з якими я коли-небудь мав задоволення працювати. Вона випромінювала під час зйомок у Парижі енергію та ентузіазм. Вона - ікона нашого часу", - зазначив стиліст.

Всередині глянця читачів чекають ще кілька стильних знімків епатажної Рі. Нагадаємо, що за версією журналу Esquire, Ріанна займає другу сходинку у рейтингу найсексуальніших зірок, поступаючись лише Пенелопі Крус.

Зараз ви читаєте новину «Ріанна оголила груди і одягнула чоловічі штани у новій фотосесії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути