понеділок, 26 грудня 2011 15:04

Раїса Богатирьова на Новий рік буде циганкою

Раїса Богатирьова на Новий рік буде циганкою

Секретар РНБО Раїса Богатирьова в новорічну ніч переодягнеться в циганку.

Про це вона розповіла кореспонденту Gazeta.ua вчора під час відкриття новорічного шоу "Казкова країна" у столичному Мистецькому арсеналі.

"Святкувати Новий рік збираємося всією родиною. Крім подарунків, завжди представляємо те, що можемо зробити самостійно. Діти часто ставлять вистави, читають вірші, розповідають казки, складають і виконують пісні. Інколи в новорічну ніч переодягаємося у якісь костюми. Цього нового року я хочу одягнутися у вбрання циганки. Всім наврочу гарну долю і українцям в першу чергу", - сказала вона.

"Костюм не купувала, замовила у знайомої швачки. Вона його пошиє з різних матеріалів. Це буде костюм сучасної циганки, трохи з українським походженням", - додала Раїса Богатирьова.

Вона також пожалілася, що не всім рідним встигла купити подарунки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Білозір святкуватиме Новий рік в Альпах на лижах

"Частину подарунків вже купила, інші залишила на останній тиждень. Найбільше гостинців перепаде онукам. Онучка Марійка про подарунки просить по телефону. Меншому ще не виповнилося і року, тому він нічого не замовляв".

"В Діда Мороза я вірила до 7 років. Він мені завжди приносив цукерки і мандарини. Іграшок він нам не приносив, бо тоді не було можливості вільно їх купувати", - додала Раїса Богатирьова.

Зараз ви читаєте новину «Раїса Богатирьова на Новий рік буде циганкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути