Ексклюзиви
понеділок, 19 грудня 2011 17:34

Леонід Кравчук переодягався в Діда Мороза

Леонід Кравчук переодягався в Діда Мороза

Перший український Президент Леонід Кравчук переодягався в Діда Мороза, щоб привітати своїх онуків. Про це він розповів Gazeta.ua.

"В душі я романтик, тому дуже люблю новорічну ніч. Людина, яка цього не має, вона не живе. Людина має горіти, а якщо вона тліє, то вона навколо себе створює некрасиву ауру. Як кажуть "сама не живе і другим не дає". Сам Новий рік завжди святкую тільки в родині. Коли були малими онуки, я переодягався в Діда Мороза, приходив вітав і дарував подарунки. Вони мені часто казали, що я дуже схожий на нього, хоч я сильно гримувався. Тепер моєму онуку 31 рік, онуці — 20. Є маленька правнучка, їй шість років. Але вона дуже розвинена і її важко обдурити. Та я вже і не прагну, хоч мені вже і не треба переодягатися. Я і так схожий на Діда Мороза. Вся голова біла", - ностальгічно згадує Леонід Макарович.

Із фільмів перший Президент полюбляє дивитися "Москва сльозам не вірить".

"В мене є канал "Ностальгія" і я часто дивлюся там фільми про війну, "Москва сльозам не вірить", - зізнався Леонід Кравчук.

Новорічно-різдв'яні канікули Кравчук проведе вдома.

"Кататися на лижах не їздив ніколи. Мені дома найкраще, бо живу за містом. Єдине сумно, що погода буде некрасива. Якщо випадає сніг, замерзає річка, я виходжу гуляти із собаками. В мене два пси, а третій живе на іншій території. Я його доглядаю, ношу йому їжу, викликаю ветеринара. Він приблудний. Не можу його забрати до себе, бо мій Жак, вівчарка, його просто задушить. Ще маю дві кішечки, тільки не знаю якої породи. Колись знайшов на вулиці кішку, вона помирала. Я її вилікував і згодом вона народила ще одну кішечку. Так що тепер в мене живе і мама, і доця", - підсумував Леонід Макарович.

Зараз ви читаєте новину «Леонід Кравчук переодягався в Діда Мороза». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути