субота, 21 березня 2015 14:50

Радниця міністра прокоментувала свої спокусливі знімки

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Яніка Мерило, радниця міністра економіки у "Світському житті" прокоментувала свої спокусливі знімки, після яких її порівняли з акторкою Анджеліною Джолі.

"Це було багато років тому і там не було нічого, щоб не було у багатьох жінок у особистому фотоальбомі, я рахую, що Анджеліна Джолі одна з найгарніших жінок у світі. Якщо якась присутня схожість, це дуже добре", - говорить чиновниця.

Радниця міністра прокоментувала своє естонське походження і українське коріння.

"Все життя прожила у Естонії і переїхала в Україну після політичного призначення, нас називають іноземцями, але я б не сказала, що ми всі іноземці. Наталя Яресько 20 років працювала в Україні, Айваріс Абромавічус може 10 років. Я провела всі літа у чабанах, Кам'янець-Подільському, у мене батько українець, тому вважаю, що я не настільки іноземка, як багато інших. Тому не було разу, коли б ми з батьком розмовляли не на українській мові, тут у мене було три мови: естонська, російська, українська і я все дитинство провела україномовна", - говорить радниця міністра.

Яніка Мерило заміжня вже 8 років і її сину буде 3 роки. Родина радниці залишилась в Естонії, але чиновниця хоче, щоб і вони були з нею в Україні. Сама красуня живе у готелі у Києві.

"Облаштувалась у готелі, тому що мені підходить інфраструктура, я багато працюю і мені не принципово мати квартиру - а базу, у мене готель чотиризірковий, в якому я живу з понеділка до вечора четверга", - говорить Яніка Мерило.

Зараз ви читаєте новину «Радниця міністра прокоментувала свої спокусливі знімки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути