середа, 20 травня 2009 08:23

Про Рибака згадали його близькі друзі-геї (ФОТО)

Колишній друг 23-річного Олександра Рибака зізнався в одному з іноземних блогів, що кілька років тому був дуже і дуже близький з сьогоднішнім переможцем "Євробачення". За лаштунками шоу-бізнесу, де кожного доглянутого хлопця підозрюють в нетрадиційній орієнтації, з"явився черговий привід для сміливих розмов.

В інтернеті розмістили інтерв"ю двох норвезьких прихильників "Євро". Вони відверто розповіли про свою колись найніжнішу дружбу з переможцем фестивалю Олександром Рибаком.

- Саша - дуже славний хлопчик, - сказав один з них. - Солоденький, я б навіть сказав. Ми постійно були утрьох, дуже тісно дружили. ДУЖЕ. Були практично нерозлучні. Але потім Саша став популярний і відмовився від нашої чоловічої компанії... Тепер його більше приваблюють дівчата.

- І ми з ним тепер не розмовляємо, - скривджено підсумував другий.

Такі двозначні фрази напевно не залишаться непоміченими. Тепер кожен дивитиметься на співака через призму почутого від цих сміливих спікерів. Мовляв мордочка красива у цього зворушливого хлопчика зі скрипкою, голосок солоденький, та й ще в одному своєму інтерв"ю він сказав, що добре ставиться до сексуальних меншин.

- Але ж серед глядачів "Євробачення" дуже багато геїв, - розповів Олександр. - І в Норвегії їх достатньо. Якби я погано до них ставився, навряд чи б виступав на "Євробаченні".

Втім, ці аргументи не назвеш залізними. Всім своїм виглядом і вчинками Олександр на конкурсі доводив зворотне. Співак постійно світився в обіймах красунь і зізнавався в коханні українській учасниці Світлані Лободі. Навіть коли двоє представників сексуальної меншини якось попросили Рибака, тоді ще простого учасника "Євробачення", сфотографуватися з ними, члени делегації артиста їм різко відмовили.

За матеріалами Life.ru

Зараз ви читаєте новину «Про Рибака згадали його близькі друзі-геї (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути