понеділок, 04 липня 2016 14:18

Прихильники Анни Сєдокової не впізнали її на фото юності

Співачка Анна Сєдокова привітала подругу акторку Наталю Рудову з днем народження. Сєдокова з цього приводу запостила знімок, на якому позує багато років тому разом з подругою.

Автор: Соціальні мережі
 

"Я довго берегла це фото!!!!! Мила @rudovanata ❤️ Більше 9лет тому саме в цей момент в нашому житті ми з тобою познайомилися! Все в нас тоді було прекрасно! І стиль і подача! Мейк ап, а образи!!!! Ось йде час, а ти така ж усміхнена дівчинка, тільки без чобіт. А я все така ж в шубі!!!! Я тебе дуже люблю!!! Ти моя опора, символ краси і надійності в цьому житті!!!!! Я знаю, ти мене вб'єш і тільки, те що я монстр на цьому фото, мене якось може врятувати !!!! Люблю тебе @rudovanata З Днем Народження !!!!!!", - підписала фото Сєдокова.

Читайте також: Анна Сєдокова та Йолка отримали музичні "самовари"

Прихильники були вражені змінами, які відбулись у зовнішності Анни і відзначили, що її майже не впізнали на цьому фото.

Нагадаємо, нещодавно Сєдокова, яка розпочала свій дизайнерський бізнес розповіла, що спробувала себе у дизайнерстві ще у дитинстві.

"У нас грошй не було, коли я була маленька, я з дуже бідної родини. Єдина можливість у мене була причепуритись - це взяти мамині старі сукні і перешити", - говорить Сєдокова.

Зараз ви читаєте новину «Прихильники Анни Сєдокової не впізнали її на фото юності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути