понеділок, 13 січня 2014 11:19

Потоп і хизування стрункими ніжками - як пройшло вручення "Золотих глобусів"
77

Тейлор Свіфт
Фото: Фото: Reuters
Джессіка Честейн
Ума Турман

У Лос-Анджелесі завершилася церемонія вручення премії "Золотий глобус".

Головним курйозом вечора став "потоп" на червоній доріжці: прямо перед прибуттям іменитих гостей на килимовому покритті утворилася гігантська калюжа. Як з'ясувалося, через світло софітів спрацювала система пожежогасіння, що і стало причиною неприємності. На щастя, ніхто із зірок не тільки не постраждав, але і не намочив дорогі дизайнерські туфлі - так що настрій у всіх був на висоті.

"Золотий глобус" в цьому році проходить в 71-й раз. Її переможців визначає голосування, в якому беруть участь близько 90 міжнародних журналістів, які живуть в Голлівуді. Результати церемонії цікаві ще й тим, що за ним, як правило, можна зробити досить точні прогнози щодо майбутнього вручення "Оскара".

Ведучими церемонії цього року знову стали комедійні актриси Тіна Фей і Емі Полер, які вели і минулорічний "Золотий глобус", а також проведуть наступний. Спеціальна нагорода імені режисера Сесіля Б. Де Мілля за видатні досягнення в кінематографі дісталася на цей раз Вуді Аллену. А головний "Золотий глобус" - драмі "12 років рабства" Стіва Макквіна.

Зараз ви читаєте новину «Потоп і хизування стрункими ніжками - як пройшло вручення "Золотих глобусів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути