пʼятниця, 08 квітня 2016 13:21

Потап відповів на закиди щодо виступів у Росії

Спільнота у Facebook "Наше Прикарпаття" засудило дует "Потап і Настя" за виступи у Росії та висловлення проти квот на українську музику на радіо.
Автор: Facebook
 

Співак Олексій Потапенко (Потап. - Gazeta.ua) висловив свою думку щодо цього на своїй сторінці у соціальній мережі.

"Звертаюсь до вас з приводу інформаційної кампанії, спрямованої проти дуету "Потап і Настя", що набрала обертів напередодні наших виступів на західній Україні.
Я хотів би не помічати всього того інфо-лайна, яке ллється на проект Потап і Настя, але мій сприятливий настрій і несамовите бажання деяких псевдогромадських організацій попіаритись за рахунок мого проекту, змусили мене дещо пояснити Вам, шановні Громадяни України", - написав співак у зверненні.

У повідомленні Потапенко розповів про численні концерти на західній Україні, розкуплені квитки та виступи в США і країнах Європи.

"Я звичайно вдячний за піар всім хейтерам і я обов'язково скористаюся увагою до мене, але Ви вибрали не того хлопця для ролі зрадника. Я можу бути епатажним, про мене можуть складати фейкові статті, я можу бути незрозумілим жартівником, але я ніколи не зраджував своєму народові і Країні", - додав Потап.

Також співак розповів, що активісти спільноти у зверненні недоречно використали ролик з його зверненням з Настею Каменських. Адже відео було записане під час акції артистів "Мирна сотня" у 2014 році. І відношення до виступів у Росії не має.

"Цього року я задекларував більше 4 мільйонів гривень, а яка декларація у супротивників моїх концертів, цікаво, може вона пуста, як у депутатів))) у мене працює більше 30 людей на фірмі, а скільки працевлаштували українських громадян ті, хто пише про мене брехню?" - завершив співак.

Зараз ви читаєте новину «Потап відповів на закиди щодо виступів у Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути