неділя, 01 травня 2016 12:56

Потап і Настя святкують ювілей

Потап і Настя святкують ювілей

Увечері 1 травня, рівно 10 років тому, на фестивалі Таврійські Ігри в 2006 році - на великій сцені, вперше виступили разом Потап і Настя.

"За ці 10 років, ми виграли всі музичні премії в окрузі, випустили 5 альбомів, більше 20 кліпів і виросли разом з цілим поколінням... Перш за все я хочу привітати @kamenskux, тому що витримати мене не всім під силу. І звичайно ж хочу сказати спасибі всім тим людям, які з нами від "Не Пари" до "Умами"" - написав Потап у своєму Instagram.

Співак і продюсер подякував шанувальникам за любов і підкреслив, що Потап і Настя існують, оскільки вони потрібні своїй аудиторії.

"Поки ви нас слухаєте, поки ми вам потрібні - ми існуємо !!!! Ваше тепло і підтримка - те, що ми відчуваємо завжди!!! У найважчі часи ми згадуємо зустрічі з Вами, я знаю, що коли Вам тяжко - Ви включаєте наші пісні і вони допомагають! ТАК! Вони допомагають! Це найголовніше, чого ми добилися в творчості - нести світло!", - уточнив він.

Потап привітав усіх з Національним Святом - з Днем Народження явища - Потап і Настя.

"Спасибі всім тим, хто працює з нами - У перемоги багато Отців!!!! Спасибі Вам ... я знаю, ті хто читають - зрозуміють, що це звернення саме до Вас))) Побачимося в 2026!", - підсумував він.

Зараз ви читаєте новину «Потап і Настя святкують ювілей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути