субота, 22 листопада 2014 08:50

Посада депутата не завадить Златі Огневич співати на сцені

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Злата Огневич, яка нещодавно стала народним депутатом від Радикальної партії Олега Ляшка, у інтерв'ю "Світському життю" зізналась, що саме вона виконала відомий хіт Pray for Ukraine, авторство якого навіть припасували ді джею Арміну ван Бюрену.

"Ми хотіли цим самим треком привернути увагу європейців, тому ми не вважали за потрібне розкривати ім'я, щоб воно не притягувало на себе увагу, тому що найголовніший був меседж: "друзі, може хтось побачить як важко і підставить своє братське плече". Саме з такою думко створювався трек", - сказала зірка.

Співачка переконує, що прибуток від пісні піде у вірний напрямок.

Не дивлячись на те що Злата тепер депутат, вона не перестане виступати на сцені.

"За законом України депутат має право на творчу діяльність і у 2 годинi ночі, головне, щоб я була зранку на пленарних засіданнях", - сказала Огневич.

Співачка запевняє, що державна посада не вплине на її образ.

"Кардинально нічого міняти не буду, сцена і життя для мене це різні речі, є нові сукні. Все дуже скромно та стримано: політика мають судити за його справами", - сказала зірка.

За словам Злати колеги за партією Ляшка поводяться як джентльмени.

"У нас засідання фракції дуже дружні, класні і там дівчатам нашим подарували на першому засіданні квіти, це було дуже приємно", - говорить Злата.

Зараз ви читаєте новину «Посада депутата не завадить Златі Огневич співати на сцені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути