вівторок, 09 грудня 2014 15:00

Помер суддя проекту "Танцюють всі!"

Автор: Соціальні мережі
 

9 грудня,помер 60-річний Олексій Литвинов - суддя українського проекту "Танцюють всі!".

"Всім танцювальним світом, світом шоу-бізнесу і світом небайдужих людей на лікування Олексію Ігоровичу збиралися грошові кошти.

Але, життя розпорядилося інакше - сьогодні вранці пішла з життя, людина виняткового благородства і гідності, чиє служіння мистецтву - приклад подвижництва, - висловили свої співчуття близькі друзі артиста Олексія Литвинова на його сторінці в соцмережі.

"Олексій Литвинов прожив щасливе творче життя. Талановитий танцюрист і педагог виховав десятки чемпіонів світу з бальних танців. Про нього складно говорити "був", неможливо змиритися з втратою. Він є в наших серцях і нашій пам'яті. Він є назавжди. Сумуємо, любимо, пам'ятаємо!

Висловлюємо співчуття рідним, близьким, колегам і друзям. Нехай земля буде пухом".

Олексій Литвинов - президент Української ради бального танцю, багаторазовий чемпіон України. Засновник і художній керівник театру-студії бального танцю Горизонт. Заслужений працівник культури України. Завідувач кафедри бальної хореографії Харківської державної академії культури, доцент.

Олексій Литвинов кілька років боровся з раком підшлункової залози повідомив "Обозреватель", операція і лікування коштували чималих коштів сім'ї та найближчому оточенню, тому в серпні 2014 вони звернулися по допомогу до кожного небайдужого.

Зараз ви читаєте новину «Помер суддя проекту "Танцюють всі!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути