вівторок, 03 липня 2012 15:56

Податкова Росії зняла відеоролик про Собчак

Податкова Росії зняла відеоролик про Собчак
Телеведуча вже встигла оцінити вірусний ролик Фото: ИТАР-ТАСС

У Мережі з'явилася реклама Федеральної податкової служби, яка використовує у своєму сюжеті образи популярної телеведучої Ксенії Собчак та її бойфренда, опозиціонера Іллі Яшина.

Мало хто міг би припустити, що таке відео могло б мати успіх, якби у ньому не взяли участь відомі особистості, такі, як Ксенія Собчак та Ілля Яшин. Втім, якщо придивитися, ясно, що це зовсім не вони, а актори, які приміряли на себе скандальні образи відомих персон.

В короткому ролику, який не триває і хвилини, розказана ціла драматургічна історія, що відсилає одночасно до кількох гучних подій. Реклама повністю повторює сюжет популярної соціальної реклами 1997 року, де чимось стурбований чоловік, який сидить на ліжку, без кінця вмикав і вимикав нічник. Поруч лежала блондинка, на яку той не звертав жодної уваги. За кадром же йшов текст: "Пропало бажання? Це нерви. Заплати податки і живи спокійно".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Собчак: Я не чиновник, щоб соромитися дорогих годинників

Ролик про Собчак і Яшина є калькою цієї реклами, тільки на відео блондинка, схожа на популярну телеведучу, з розпатланим світлим волоссям, в окулярах і білій майці, нервово перераховує купюри і розкладає їх по конвертах. Поруч лежить спиною до камери чоловік, схожий на Іллю Яшина, який задумливо клацає вимикачем нічника і дивиться на фотографію, на якій, щоб у глядачів не залишилося сумнівів, хто перед ними, зображені вже справжні Ксенія Собчак та Ілля Яшин. Голос за кадром коментує: "Не вистачає конвертів? Замучила популярність? Заплати податки і живи спокійно". Відео закінчується емблемою податкової служби на чорному тлі.

Конверти, в які розкладає нібито Собчак гроші, безпосередньо відсилають до інциденту, коли в квартирі популярної телеведучої правоохоронні органи провели обшук і виявили у неї сейф, наповнений конвертами з грошима на суму понад мільйон євро, а також 480 тисяч доларів і 480 тисяч рублів. Нагадаємо, тоді за цим фактом була розпочата "податкова перевірка". Доходи зірки могли бути занижені в десять разів. У деклараціях Собчак, за відомостями джерела в МВС, звітувала про річний дохід п'ять-шість мільйонів рублів. Сама телеведуча заявила, що представлена джерелом в МВС інформація про декларації - "це наклеп і фальшивка".

Ксенія Собчак уже встигла оцінити вірусний ролик податкової служби. У своєму мікроблозі вона так прокоментувала відео: "Они не оху..ли? Использование образа это вообще подсудное дело! Особенно когда все налоги оплачены и декл представлены". Крім того телеведуча вирішила так просто не залишати цю справу: "Решила сделать ответный ролик про конверты. Ждите. Во всех ютюбах страны...."

Зараз ви читаєте новину «Податкова Росії зняла відеоролик про Собчак». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути