середа, 25 листопада 2015 14:50

"Побачення для дівчат, треш та угар для чуваків" - Женя Галич про концерти For Girls/For Boys

Автор: Євгенія Люлько
 

Фронтмен O.TORVALD Женя Галич розповів про деталі концертних шоу For Girls/For Boys.

Менше місяця лишилося до 11 і 12 грудня, коли українська група О.Торвальд зіграє два великих, але зовсім різних за настроєм та програмою, концерти в київському клубі Sentrum - For Girls и For Boys.

"Повний треш та угар, абсолютно шалена програма, настрій екстремальної вечірки - немов ми студентське братерство Phi Beta Kappa в Америці.", - говорить фронтмен гурту Женя Галич про концерт 12 грудня FOR BOYS

"Це буде концерт, на якому ми б хотіли бачити дівчат в красивих сукнях, хочемо, щоб вони прийшли до нас на побачення. Це буде ніжний, а тому незвичний для O.Torvald концерт. Обіцяємо справжні почуття, чесні погляди і трохи недомовок в кінці. Все це невластиво нам, тому особливо цікаво. ", - говорить про концерт 11 грудня FOR GIRLS фронтмен гурту O.TORVALD.

Окрім обраних пісень, під час #Нашілюдивсюдишоу 11 та 12 грудня O.Torvald презентуть відео, а також пісні з нового альбому, над яким почали працювати цього літа. Спеціально для фанів #Нашілюдивсюди, команда проведе перед концертами Meet & Greet. Як потрапити на зустріч і поспілкуватися з музикантами, дізнаєтеся найближчим часом із соціальних мереж групи.

Нагадаємо, у 2015 O.Torvald стали найпопулярнішою фестивальної командою країни.

Цього літа музиканти зіграли більше 20 фестивальних сетів в Україні та Європі. Торік O.Torvald презентували альбом "Ти Є", продюсером якого став Андрій Хливнюк. На думку музичних оглядачів, альбом став кращим в історії групи.

Зараз ви читаєте новину «"Побачення для дівчат, треш та угар для чуваків" - Женя Галич про концерти For Girls/For Boys». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути