субота, 28 листопада 2015 03:08

Пластичний хірург розповів, як зробити пишні сідниці без силікону

Автор: ivona.bigmir.net
 

Пластичний хірург Дмитро Слоссер у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1 розповів, як зробити пишні сідниці без силікону .

"Зараз повертається мода до більш повного тіла, такі як раніше тенденції, дуже худі моделі виходять з моди - думаю у найближчий час ми побачимо хвилю захоплення крупними сідницями. Є річ краща за силікон, називається "бразильські сідниці", це коли жир з боків беруть і вводять у сідниці", - говорить Дмитро Слоссер.

Нагадаєм, не всі українські селебріті йдуть за модою на пластику.

Телеведуча Маша Єфросиніна приділяє багато уваги своїй зовнішності і не боїться навіть болю, який іноді супроводжує косметологічні процедури.

"Раз на тиждень по- п'ятницях, у свого косметолога Маргарити лежу по 2 години і кайфую під масками, масажами різними крутими, виключно косметологічними прибамбасами. раз на кілька місяців я проходжу косметичні процедури, це мезотерапія, це крем, але у більш глибокі шари шкіри.

Дуже боляче - я втрачаю свідомість і плачу. Моя теорія, чим раніше ти почнеш за собою доглядати, по трішки, тим ти відкладаєш необхідність оперативного втручання", - говорить Єфросиніна.

За словами телеведучої її іноді дивують чутки про те, як вона ніби лягала під ніж пластичного хірурга.

"Я прийшла в ранньому віці на телебачення, в 18 років і не дуже гарно виглядала. З того часу працюю для того, щоб повернути час назад і дуже добре себе відчуваю.

Зараз ви читаєте новину «Пластичний хірург розповів, як зробити пишні сідниці без силікону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути