середа, 29 травня 2013 17:28

Підопічний Вакарчука на "Голосі" сольно виступив у Києві
11

Фото: Фото: Юлія РУДЕНКО

У київському арт-клубі "Бочка" півфіналіст третього сезону "Голосу Країни" Ото Немсадзе дав свій перший сольний концерт в Україні, присвячений дню незалежності Грузії.

Виступ грузина викликав справжній ажіотаж. Бажаючих послухати харизматичного виконавця прийшло більше, ніж міг вмістити арт-клуб. Тому, за браком місць за столиками, більшість глядачів насолоджувались музикою на сходах у кінці залу.

Співак розповів Gazeta.ua, що організувала цей виступ його подруга з Києва Ірина Архипенко.

"Вона киянка і багато робить для творчих людей. Також цей концерт підтримує мене на проекті "Голос країни". Він так і називається: "Підтримка Ото Немсадзе", – сказав музикант.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Океан Ельзи" співали у Вінниці тричі на біс й дякували за чистоту

Він поділився, що на концерт мав прийти його зірковий тренер Святослав Вакарчук.

"Він знав про цей концерт і дуже хотів підтримати мене. Але, на жаль, зараз Вакарчук у всеукраїнському турі. Та прийшли мої друзі, за що я дуже їм вдячний", – підкреслив Немсадзе.

Виконавцю акомпанував київський джазовий гурт "Silvery Tone", з яким він познайомився за день до виступу.

"Ми вчора провели репетицію, яка тривала біля трьох годин, і вже сьогодні виступили. Вони – молодці", – зазначив співак.

На концентрі було багато представників грузинської діаспори, які голосно підтримували свого земляка.

Немсадзе виконав традиційні грузинські пісні, англомовні хіти та національну українську композицію "Ой, чий той кінь стоїть", яку заспівав разом із глядачами.

"Я такого не очікував сьогодні. Усім вдячний. Я ще перебуваю у стані шоку, адже не уявляв, що на перший концерт прийде така кількість гостей. Я хочу подякувати всім, хто прийшов сьогодні, голосує і підтримує мене на шоу. Бо Україну я дуже люблю і радий, що прийняла так гостинно", – поділився враженнями музикант.

Зараз ви читаєте новину «Підопічний Вакарчука на "Голосі" сольно виступив у Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути