четвер, 20 листопада 2014 19:05

Підліток з Тайланду відмовила Кім Кардаш'ян у бажанні вдочерити її
10

13-річна Пінк, чиє справжнє імя, Ладаван Тонг-Кью була рада, коли дізналась, що її хоче взяти у свою сім'ю заможна жінка, але відомилась, тому що хоче залишитись на батьківщині і навчатися у своїй школі, щоб потім допомагати співвітчизникам.

Кім побачила дівчинку під час своєї подорожі до Тайланду. Пінк відправила до інтернату мати через брак коштів на її утримання.

"Всі хочуть кращого життя, але я зрозуміла, що це не буде добре для мене , я маю залишити тут забагато всього, я не готова для цього", - говорить Пінк.

Сама Кім Кардаш'ян сказала про їхню зустріч на камеру наступне

"Коли ти зустрічаєш когось з ким маєш особливий звязок, як в цьому випадку, ти не можеш не замислитися над тим, як це змінить його життя. Я думаю можливість всиновлення варта, щоб замислитися", - говорить зірка.

" Я не можу перестати думати про неї, я сказала Каньє: "ця дівчинка така прекрасна і я б вдочерила її", - каже Кім Кардаш'ян.

Менеджер та родичі Кім не підтримали цю чудову ідею запевнивши, що це буде непросто.

Перед приїздом Кім Пінк ділила кімнату у інтернаті з ще п'ятьма дівчатами і коли приїхала зірка, вони не знали, хто вона

"Коли я дізналась, що вона хоче мене вдочерити я була така рада. Це була б прекрасна зміна у моєму житті, - розповідає Пінк, - вона посміхалась. У нас був певний зв'язок. Я думаю вона гарна і прекрасна людна. Я отримала задоволення від зустpічі з Кім і мені сподобалось бути на телебаченні".

Зараз ви читаєте новину «Підліток з Тайланду відмовила Кім Кардаш'ян у бажанні вдочерити її». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути