понеділок, 21 травня 2012 11:04

Спецтема: Євробачення-2012

"Хлопці в спідницях - це те, що треба для молоді" - Арфуш про номер Гайтани

"Хлопці в спідницях - це те, що треба для молоді" - Арфуш про номер Гайтани
"Гайтана досить жорстка людина, яка не вийде в ефір, поки не відчує, що це їй підходить", - вважає Валід Арфуш Фото: lichnosti.net

Для Валіда Арфуша головний фаворит на нинішньому пісенному конкурсі "Євробачення 2012" - це Гайтана. Про це заступник гендиректора НТКУ розповів у коментарі Gazeta.ua.

Гайтана вже провела дві репетиції на сцені "Євробачення" в Баку.

"Мені звичайно сподобався номер. Але ще більше було приємно, що не тільки мені це сподобалося, а сподобалося і букмекерам, які поставили нас в першу десятку і підняли вище наші шанси. Номер зроблений спеціально для того, щоб він сподобався людям, які будуть голосувати і будуть змушувати інших голосувати. І за це великий респект. А живий виступ дасть нам ще вищі бали", - зазначив спеціаліст.

Арфуш наголосив, що з номером Гайтани все добре і жодних рекомендацій її команда не потребує.

"Мені здається хлопці добре все придумали. Гайтана досить жорстка людина, яка не вийде в ефір, поки не відчує, що це їй підходить", - зазначив він.

За словами заступника гендиректора НТКУ, хлопці в спідницях, які задіяні в номері співачки, його не збентежили: "Сьогодні для голосуючої молоді це те, що треба".

Арфуш зазначив, що Гайтана має всі шанси опинитися серед фаворитів і навіть виграти.

"Я думаю, що це буде не дуже хороша новина для нашого прем'єр-міністра. Тому дай Бог їй в десятку потрапити", - підкреслив він.

Крім того, Арфуш зазначив, що Гайтана особливо не потребує промо.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Гайтана показала білу сукню та своїх кольорових хлопчиків

"Я вважаю, що реклама Гайтані в Україні не потрібна, оскільки Україна не голосує за неї. Протягом усього часу, скільки я маю відношення до "Євробачення", я розумів одне - найбільше насправді впливає саме той тиждень, коли людина перебуває там, півфінал і фінал. І будь-які тури, по Європі, по світу, не впливають на настрій голосуючої молоді. Важливо показати себе на місці", - підкреслив він.

Крім того, Арфуш додав, що у нього немає інших фаворитів серед учасників конкурсу, крім Гайтани.

"Я кожен рік голосую, коли дивлюся саме шоу. У мене є якесь дитяче задоволення, щоб вони мене здивували під час шоу і змусили за себе голосувати", - зізнався він.

Між тим, заступник гендиректора НТКУ розповів, що йому дуже подобаються представники Росії на конкурсі "Бурановские бабушки".

"Вони мені дуже сподобалися. Якщо вони виграють, я буду тільки радий, тому що я в захваті від їхньої сміливості, краси, природності. Треба сказати, що, якщо вони переможуть, вони дадуть велику надію всім бабусям і дідусям і доведуть, що у них життя тільки починається", - підкреслив він.

Арфуш також розповів, що потрібно артистові для того, щоб перемогти в "Євробаченні".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Можна тільки молитися, аби Гайтана гідно представила Україну" - Нагорний

"У конкурсі не потрібно робити ставки ні на що, а треба просто робити те, що відчуваєш, ні більше, ні менше. "Євробачення" - це конкурс миттєвого настрою. Яким буде настрій у глядачів в ту секунду, коли вони дивляться, ось таким і буде результат", - підкреслив він.

Зараз ви читаєте новину «"Хлопці в спідницях - це те, що треба для молоді" - Арфуш про номер Гайтани». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути