четвер, 16 серпня 2012 12:21

Батько Майкла Джексона відкликав позов проти Конрада Мюррея

Батько Майкла Джексона відкликав позов проти Конрада Мюррея
Про причини не повідомляється Фото: lenta.ru

Джо Джексон, батько померлого в 2009 році "короля поп-музики" Майкла Джексона, відкликав з суду Лос-Анджелеса позов проти колишнього особистого лікаря сина Конрада Мюррея, який відбуває тюремне ув'язнення за ненавмисне вбивство співака.

Джо Джексон, зокрема, звинувачував лікаря в тому, що той не сказав парамедикам, що дав його синові препарат пропофол, не вів належним чином медичну документацію, передає в четвер агентство Ассошіейтед Пресс. Батько музиканта вимагав з Мюррея компенсацію за втрату годувальника, "емоційний розлад, біль і страждання".

Про причини, за якими в понеділок було відкликано подану в червні 2010 року позовну заяву, не повідомляється.

Майкл Джексон раптово помер 25 червня 2009 року у віці 50 років.

За версією слідства, Мюррей дав музикантові надмірну дозу пропофолу, який у взаємодії з іншими препаратами, в тому числі заспокійливими, став причиною загибелі співака.

В кінці листопада 2011 суд засудив Мюррея до чотирьох років в'язниці за ненавмисне вбивство. Присяжні визнали його винним у ненавмисному вбивстві Джексона одноголосно. Лікар не заперечує того, що давав невеликі дози пропофолу співакові, але не вважає себе винним у ненавмисному вбивстві.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мати Майкла Джексона розповіла, де пропадала останні 10 днів

Майкл Джексон - один з найуспішніших співаків в музичній історії, за що і отримав титул "короля поп-музики". Його альбом Thriller увійшов до Книги рекордів Гіннесса як найбільш продаваний альбом усіх часів і народів.

Зараз ви читаєте новину «Батько Майкла Джексона відкликав позов проти Конрада Мюррея». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути