субота, 28 липня 2012 06:00

Лікар Майкла Джексона запросив до себе в тюрму мати співака

Лікар Майкла Джексона запросив до себе в тюрму мати співака
Конрад Мюррей. Фото Reuters

Лікар Майкла Джексона Конрад Мюррей, засуджений за ненавмисне вбивство співака, запросив до себе в тюрму його мати Кетрін Джексон. Про це повідомляє CNN.

За словами Мюррея, він готовий відповісти на будь-які питання 82-річної Джексон. "Мені сказали, що вона хоче поговорити зі мною до того, як піде з життя", - розповів лікар, слова якого були передані через його адвокатів. На думку Мюррея, така зустріч заспокоїла б мати співака. "Вона залишається так само дорога для мене, як і моя мати", - заявив лікар.

За словами представника Кетрін Джексон, він передасть запрошення, але сумнівається в тому, чи прийме вона його.

Як йдеться у публікації CNN, на такий крок Мюррея, очевидно, спонукали піти повідомлення про конфлікт у родині співака. 25 липня суд тимчасово відсторонив Кетрін Джексон від опікунства трьох онуків. Опікуном був призначений син брата Майкла Джексона Тіто Джо Джексон. Таке рішення суд прийняв у зв'язку з тим, що Кетрін Джексон виїхала з Лос-Анджелеса, де живуть її онуки, до Арізони. Обставини цієї поїздки залишаються неясними. З'являлися повідомлення, згідно з якими її в Арізоні утримували силою. За даними CNN, туди її відвезли чотири сини, які не давали їй говорити з онуками. Як пише The New York Post, вона вже повернулася додому.

ЗМІ конфлікт навколо опікунства пов'язують з боротьбою за спадок Макйла Джексона. За даними Associated Press, кілька дітей Кетрін Джексон написали виконавцям заповіту співака лист, в якому стверджувалося, що заповіт було підроблено. Відповідно до заповіту майно співака відійшло його дітям і матері, а частина пішла на доброчинність.

Майкл Джексон помер у червні 2009 року від передозування заспокійливого препарату пропофолу. Мюррей, який був особистим лікарем співака і виписав йому цей препарат, в листопаді 2011 року був засуджений до чотирьох років в'язниці. Сім'я Джексона цим вироком залишилася задоволена.

Зараз ви читаєте новину «Лікар Майкла Джексона запросив до себе в тюрму мати співака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі