понеділок, 06 лютого 2012 15:32

Лікар Майкла Джексона сидить в сусідній камері з екс-зятем співака

Лікар Майкла Джексона сидить в сусідній камері з екс-зятем співака

Лікар "короля поп-музики" Майкла Джексона Конрад Мюррей відбуває ув'язнення в сусідній камері з екс-чоловіком сестри співака Джанет Джексон, повідомляє портал TMZ.

Джеймс ДеБарж, який був заарештований за розбійний напад і розповсюдження наркотиків, пробув зятем Майкла Джексона зовсім недовго - Джанет Джексон стала дружиною ДеБаржа в 1984 році, а в 1985 році пара вже розпалася. Перш, ніж потрапити за грати, ДеБарж був солістом популярної R'N'B-групи El DeBarge.

За словами адвоката екс-чоловіка сестри Джексона Спенсера Водной, його клієнт "дуже засмучений" тим фактом, що він змушений жити в такій близькості від лікаря Мюррея.

Як сказав сам ДеБарж, незважаючи на те, що їхній з Джанет шлюб тривав менше року, він ставився до Майкла як до свого брата.

Король поп-музики Майкл Джексон помер 25 червня 2009 року на 51-му році життя в Лос-Анджелесі. В кінці листопада 2011 американський суд засудив його колишнього особистого лікаря Конрада Мюррея до чотирьох років в'язниці за ненавмисне вбивство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікар Джексона все ще намагається довести провину співака у власній смерті

За версією слідства, Мюррей дав музикантові надмірну дозу препарату пропофол, який у взаємодії з іншими препаратами, в тому числі заспокійливими, став причиною смерті співака.

Присяжні визнали 58-річного Мюррея винним в ненавмисному вбивстві Джексона одноголосно. Засуджений заявив, що має намір подати апеляції як на звинувачувальний вердикт, так і на вирок до тюремного ув'язнення, і попросив надати йому оплачуваного державою адвоката.

Лікар не заперечує того, що давав невеликі дози пропофолу співакові, але не вважає себе винним у ненавмисному вбивстві.

Зараз ви читаєте новину «Лікар Майкла Джексона сидить в сусідній камері з екс-зятем співака». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути