пʼятниця, 11 березня 2016 13:25

Оля Полякова похизувалась кулінарними талантами

Оля Полякова похизувалась кулінарними талантами
Соціальні мережі

Співачка Оля Полякова похвалилася досягненнями. на кухні. Оля Полякова здивувала фанатів, показавши у своєму Instagram італійський сир, власноручно приготований в Україні.

У мережі Оля Полякова онлайн продемонструвала свої красиві пальці і кулінарні навички. Співачка похвалилася ідеальною горгонзолою.

"Вже бачу, що він розкішний! Яка прекрасна горгонзола з текучою текстурою, - заінтригувала за кадром Полякова, розрізавши голівку козиного сиру з благородною пліснявою, і продовжила себе нахвалювати. -#мамадома у мене вийшла ГОРГОНЗОЛА! Ааааааааааааааа! #ктомолодецямолодец"!, - написала Полякова.

Після публікації "смачного" відео підписники Суперблондинки навперебій стали просити її поділитися рецептом сиру. Адже усім відомо, що Полякова розуміється у високій кухні і відмінно готує сама.

Навіть під час відпочинку співачка вважає за краще дозвільному морському викенду гастротури Європою. У власному заміському будинку Оля Полякова утримує кіз, з чийого молока власноручно готує сири - моцарелу, брі.

Підписники Суперблондинки вже вишикувалися в чергу за рецептом її сиру і навіть попросили співачку видати кулінарну книгу. Поки Полякова секрет свого козиного сиру не видала.

Зараз ви читаєте новину «Оля Полякова похизувалась кулінарними талантами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути