четвер, 22 вересня 2016 16:15

Ольга Ракицька показала, як знімала новий кліп

Автор: Прес-служба
 

Ольга Ракицька і група # МОЙГОРОД показали, як знімався їх новий кліп на життєстверджуючу пісню "Это стоит того", повідомляє Secret Service ЕА.

Зйомки проходили в типовій київській квартирі, яку декоратори обладнали в стилі 90-х. За кілька днів до цього на столичних барахолках були зібрані стара техніка, канцелярське приладдя, постери популярних артистів і інші важливі атрибути того часу.

Головною героїнею відео стала 13-річна скрипалька, яку за іронією долі також звати Оля. Вона зіграла Ольгу Ракицьку в дитинстві. При цьому сама артистка, незважаючи на те, що у неї не було спільних сцен зі своєю маленькою копією, на майданчику не відходила від дівчинки і всіляко допомагала їй вжитися в роль.

Читайте також: Ольга Ракицька в новому кліпі закликає повірити в себе

Заголовні сцени кліпу були зняті в одному з концерт-холів, розташованому в самому серці Києва. У залі була відтворена атмосфера живого виступу групи, де роль масовки виконали шанувальники колективу, що прийшли на зйомку з букетами квітів.

"З пісні "Это стоит того" я починаю все наші виступи, тому що в такий непростий для всіх період дуже важливо зберігати всередині і навколо себе позитив. Починати завжди складно, але я сподіваюся, що цей кліп, як і наша пісня, буде надихати людей йти до своєї мети і літати високо-високо не тільки в своїх фантазіях", - прокоментувала Ольга Ракицька.

Нагадаємо, що 1 жовтня, в Міжнародний день музики, Ольга Ракицька і група # МОЙГОРОД виступлять в VOGUE Café.

Зараз ви читаєте новину «Ольга Ракицька показала, як знімала новий кліп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути